ΘΣΝ: Ισόβια στο 48άχρονο Αστυνομικό που στραγγάλισε την 7άχρονη κορη του

Απορρίπτοντας τον ισχυρισμό περί μειωμένου καταλογισμού, λόγω ψυχικής διαταραχής το ΜΟΔ Θεσσαλονίκης καταδικασε σε ισόβια, χωρίς να του αναγνωρίσει κανένα ελαφρυντικό τον 48άχρονο Αστυνομικό.

wpid-imerisia_large_t_1061_44089500-700x336.jpg

Την ποινή των ισόβιων δεσμών επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο (ΜΟΔ) Θεσσαλονίκης στον 48άχρονο Αστυνομικό ο οποίος ομολόγησε ότι στραγγαλισε την 7άχρονη κόρη του, τον περασμένο Ιούνιο, στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.
Το έγκλημα αποκάλυψε ο Αστυνομικός- ο οποίος υπηρετούσε στα ΜΑΤ, επικοινώνησε τηλεφωνικά με την Άμεση Δράση κι ανέφερε ότι σκότωσε την ανήλικη κόρη του, μέσα στο διαμέρισμά του.

Στην απολογία του ενώπιον του ΜΟΔ, ο 48άχρονος Αστυνομικός, εμφανίστηκε μετανιωμένος για την πράξη του, την οποία απέδωσε στα ψυχολογικά προβλήματα, που αντιμετωπιζε και δήλωσε «θολωμένος».

Το δικαστήριο, απορρίπτοντας τον ισχυρισμό περί μειωμένου καταλογισμού, λόγω ψυχικής διαταραχής -όπως ζήτησε η υπεράσπιση – έκρινε ένοχο τον Αστυνομικό, χωρίς να του αναγνωρίσει κανένα ελαφρυντικό, καταδικάζοντάς τον σε ισόβια κάθειρξη.

Μετά την αναγορευση της ετυμηγορίας του Δικαστηρίου, ο 48άχρονος επέστρεψε στις φυλακές.