ΘΣΝ: Η συνάντηση των Πακιστανών με την 20άχρονη στο πρατήριο καυσίμων όπως έχει καταγραφεί από κάμερες (video)

Βιντεοληπτική καταγραφή της ταυτόχρονης παρουσία του οχήματος των Πακιστανών με την 20άχρονη σε πρατήριο καυσίμων

Όπως έχει αποτυπωθεί στο βιντεοληπτικό υλικό που πρόβαλε (02/10) το MEGA, το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε η 20άχρονη εισέρχεται στο πρατήριο καυσίμων σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, ενώ το όχημα των δύο Πακιστανών ακινητοποιείται λόγων μηχανικής βλάβης . Η νεαρή φοιτήτρια, αποβιβάζεται από το όχημά της, για να  βοηθήσει τους δύο Πακιστανούς να το μετακινήσουν .

Όπως έχει καταγγέλλει η 20άχρονη, οι δύο άνδρες από το Πακιστάν τη βίασαν ενώ η ίδια βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ. Υποστηρίζει ότι οι Πακιστανοί την τρομοκράτησαν και αφού την οδήγησαν σε οίκημα διαμονής τους, την εξαναγκάστηκε σε ερωτική συνεύρεση μαζί τους, παρά τη θέλησή της . Αποχώρησε όταν ζήτησε να πάει στο μπάνιο από το μπαλκόνι του οικήματος και επέστεψε στο σπίτι της, από όπου και ενημέρωσε την Αστυνομία .

Οι δύο Πακιστανοί συνελήφθησαν, και οδηγήθηκαν στην Εισαγγελέα η οποία τους παρέπεμψε στην Ανακρίτρια. Ο 45άχρονος αφέθηκε ελεύθερος με καταβολή εγγυοδοσίας ενώ μετά τη διαφωνία των δύο Ανώτερων Δικαστικών, παραμένει σε περιορισμό κατ’ οίκον, ενώ  αναμένεται η απόφαση του αρμόδιου Δικαστικού Συμβουλίου για την ποινική μεταχείριση του 34άχρονου .