ΘΣΝ: Γερμανός παρίστανε τον “αστυνομικό” και λάμβανε υλικό παιδικής πορνογραφίας

Με Διάταξη, δημοσιοποιήθηκαν τα στοιχεία Γερμανού ο οποίος κατείχε πλαστά έγγραφα και παρίστανε τον “Αστυνομικό” μετά την άσκηση Ποινικής Δίωξης σε βάρος του

Συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη (17/11) στις Συκιές στην Θεσσαλονίκη σε εκτέλεση εντάλματος των Αρχών της Γερμανίας, καταζητούμενος για διαδικτυακές απάτες, ενώ στην κατοχή του κατασχέθηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Πρόκειται για τον (επ.) ALBRECHT (ον.) Dirk Stelios του Ewald Erich και της Panajiota , γεν. 1987 στη Γερμανία.

Ο 35χρονος Γερμανός ζούσε στην Ελλάδα τουλάχιστον από το 2019, με όχημα, το οποίο έφερε γερμανικές πινακίδες, κυκλοφορούσε σε περιοχές της Θεσσαλονίκης, και στους Νομούς Δράμας, Καβάλας και Σερρών, και παριστάνοντας το Γερμανό Αστυνομικό που υπηρετεί σε ειδικό κλιμάκιο στην Ελλάδα και είχε σαν αντικείμενο τον εντοπισμό παιδόφιλων και άλλες φορές τον Έλληνα αστυνομικό. Ενώ όπως διακριβώθηκε, ως “ένστολος” της Ελληνικής Αστυνομίας μετέβη σε Νοσοκομείο της Θεσσαλονικης, και υποβλήθηκε σε σειρά εξετάσεων .

Στην κατοχή του κατασχέθηκε μεταξύ άλλων κινητό τηλέφωνο στο οποίο εντοπίστηκε μεγάλος αριθμός αρχείων φωτογραφίας και βίντεο, ως υλικό παιδικής πορνογραφίας.  στολή .

Σε βάρος 35χρονου Γερμανού, ασκήθηκε Ποινική Δίωξη για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας, η παραγωγή του οποίου συνδέεται με τη χρησιμοποίηση ανηλίκων που δεν έχουν συμπληρώσει το δωδέκατο έτος της ηλικίας τους, αντιποίηση Αρχής κατ’ εξακολούθηση και πλαστογραφία με χρήση κατ’ εξακολούθηση, πράξεις οι οποίες φέρονται τελεσθείσες στη Θεσσαλονίκη.

Η Δημοσιοποίηση Στοιχείων του 35χρονου Γερμανού,  σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τελέστηκαν.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τον τηλεφωνικό αριθμό 2310-388375 της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας.