ΘΣΝ: Εντοπίσθηκε ο τράπερ “Lamaniff”- Βρίσκεται σε νοσηλεία σε Νοσοκομείο της πόλης

Η παρουσία του νεαρού τράπερ “Lamaniff”, για τον οποίο είχε εκδοθεί αναγγελία αναζήτησης από τους οικείους του, εντοπίσθηκε να περιφέρεται στην πόλη και μεταφέρθηκε σε Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης

Ο νεαρός, τράπερ Lamaniff, εντοπίστηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου (13/02-02.30) σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση σε υπαίθριο χώρο έξω από Σχολικό Συγκρότημα στην περιοχή της Ανάληψης, στην Καλαμαριά της Θεσσαλονίκης. Ανήλικοι σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες  του NantiaReport.gr, αναγνώρισαν τον 24άχρονο για τον οποίο είχε εκδοθεί αναγγελία αναζήτησης και ενημέρωσαν την Αστυνομία. Ακολούθησε η διαδικασία ταυτοποίησης στοιχείων του από το Τμήμα Αναζητήσεων της ΓΑΔΘ και μεταφέρθηκε σε Νοσοκομείο της πόλης για προληπτικούς λόγους.

Όπως σημειώνεται ο νεαρός εντοπίσθηκε σώος, ωστόσο σε εξαιρετικά βεβαρημένη ψυχολογική κατάσταση και μεταφέρθηκε για εξετάσεις για προληπτικού λόγους σε Νοσοκομείο της πόλης. Όταν η γνωμάτευση του ιατρικού προσωπικού το επιτρέψει, ο νεαρός τράπερ θα κληθεί στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης να δώσει κατάθεση για τις καταγγελίες του πριν την εξαφάνισή του.

Ο 24χρονος Λάμπρος Μανιφάβας, γνωστού και ως τραπερ Lamaniff, είχε εξαφανιστεί από τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας (08/02) από την περιοχή Ραντάρ, στην Άνω Περαία Θεσσαλονίκης. Εντός της ημέρας (13/02), αναμένεται στην Ελλάδα η μητέρα του νεαρού ράπερ, καθώς η οικογένειά του- οι γονείς και ο αδελφός του- διαμένει μόνιμα στη Γερμανία.