ΘΣΝ: Αστυνομική επιχείρηση εκκένωσης της “κατάληψης 111”

Επιχείρηση της αστυνομίας στο κτίριο που τελούσε υπό κατάληψη στην οδό Εγνατίας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

(22/07-08.40)  Ολοκληρώθηκαν οι έρευνες της αστυνομίας  στο κτίριο που τελούσε υπό κατάληψη στην οδό Εγνατίας 111, στη Θεσσαλονίκη.

Στον εσωτερικό χώρο κατασχέθηκαν στυλιάρια, κράνη και αλεξίσφαιρο γιλέκο γυάλινα μπουκάλια μπίρας, και αντισφυξιογόνες μάσκες ενω σε γειτνιάζον πάρκο κατασχέθηκε ενα μαχαίρι.

Με την ανάληψη της πρωινής υπηρεσίας οι δυνάμεις της ΓΑΔΘ παρουσία Εισαγγελέα, ελαβαν εντολή σε επιχείρηση εκκένωσης της “κατάληψης 111” (σσ την αναφέρουν με το διακριτικό της οδου) στην οδό Εγνατία της Θεσσαλονίκης.

Το κτίριο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ιδιοκτησίας του ΕΦΚΑ τελούσε υπό κατάληψη από το Μάρτιο του 2015, και κατα την αστυνομική επιχείρηση στο εσωτερικό του δεν εντοπίσθηκαν άτομα.

Κλιμάκιο του ΔΕΔΔΗΕ το οπιο είχε ενημερωθεί και παραβρέθηκε στο χωρο, όπως σε όλες τις καταλήψεις, διαπίστωσε παράνομη ηλεκτρική εγκατάσταση με αυτοσχέδια σύστημα (by pass) και συνδέσεις προκειμένου να ρευματοδοτείται παράνομα ο χώρος. Κατά το παρελθόν ο ΔΕΔΔΗΕ είχε προχωρήσει στο διακοπή της παροχής, στο ακίνητο.