ΘΣΝ: Ανήλικη έπεσε από μπαλκόνι πολυκατοικίας- Μεταφέρθηκε εν ζωή στο “Παπαγεωργίου”

Η ανήλικη -από μαρτυρίες -βρισκόταν στο μπαλκόνι διαμερίσματος και υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες έπεσε από το δεύτερο όροφο, και με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της πόλη

Κλήση για συνδρομή (02/11-13.00) σε πτώση 6χρονης από μπαλκόνι διαμερίσματος πολυκατοικίας επί της Μεγάλου Αλεξάνδρου, στο Κορδελιό Θεσσαλονίκης, έλαβε η Άμεση Δράση και το ΕΚΑΒ. Η ανήλικη πήγε να πάει την ομπρέλα του που ήταν κρεμασμένη στα κάγκελα, έχασε την ισορροπία της κι έπεσε στο κενό. «Η μητέρα του είχε πάει να πάρει το άλλο της παιδί από το νηπιαγωγείο. Το μωρό είχε πάει να πάρει την ομπρέλα του που ήταν κρεμασμένη στο μπαλκόνι και έπεσε από εκεί», λέει στο ThessToday.gr αυτόπτης μάρτυρας.

Λεπτομέρειες περιέγραψε η Δέσποινα Τζιούρα εργαζόμενη σε λαϊκή αγορά που ήταν σε εξέλιξη κάτω από την πολυκατοικία που διέμενε η ανήλικη, «Εγώ εκείνη τη στιγμή πουλούσα και ακούω ξαφνικά έναν θόρυβο. Γυρνάω και βλέπω το μωρό να πέφτει. Πήγα από κοντά. Το μωρό ήταν αναίσθητο. Είχαν γυρίσει τα μάτια του επάνω, έβγαζε αίμα, έβγαζε εμετό, δεν έπαιρνε ανάσες και ξαφνικά από θαύμα πέρασε ένας γιατρός και του έκανε μαλάξεις. Το μωρό έπεσε πάνω σε έναν παππού. Αν δεν έπεφτε θα είχε ανοίξει το κεφάλι του».

Άμεσα σταθμός του ΕΚΑΒ παρέλαβε την 6χρονη και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο «Παπαγεωργίου», με την κατάστασή της να κρίνεται σοβαρή. Από την ΕΛΑΣ διενεργείται προανάκριση σε διακρίβωση των περιστικών και τα ακριβή αίτια της πτώσης της ανήλικης.