ΘΣΝ: Ανακαλεί και ζητάει συγγνώμη από τον πατέρα της, για τον ισχυρισμό ότι την κακοποιούσε, η κόρη και δράστιδα της δολοφονίας

Με ψευδείς ισχυρισμούς η κόρη του 49χρονου επαγγελματία αυτοκινητιστή, από κοινού με τη μητέρα της, είχαν κριθή προφυλακιστέες για τη δολοφονία του, αποδίδοντας το κίνητρο σε κακοποιητική συμπεριφορά σε βάρος κατά την εφηβεία της

Με αίσθηση αποκατάστασης του δικαίου η οικογένεια του 49χρονου επαγγελματία αυτοκινητιστή θύμα δολοφονίας σε συνέργεια της πρώην συζύγου και της κόρης τους, με 15πλήγματα από μαχαίρι, πριν ενάμιση χρόνο στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης. Τότε, οι δύο γυναίκες υποστήριξαν ψευδώς, ότι το θύμα κακοποιούσε από την ηλικία των 14 ετών την κόρη τους, και εγκλημάτησαν για να γλιτώσουν την κακοποιητική συμπεριφορά σε βάρος τους.

Η 19χρονη – σήμερα – πατροκτόνος ανακαλεί μέσα από την φυλακή την προανακριτική απολογία της ότι κακοποιήθηκε από τον πατέρα της, και υποστηρίζει ότι η μητέρα της που ήταν σε διάσταση, οργάνωσε τη δολοφονία του και κατάφερε να την πείσει με χειριστική συμπεριφορά σε ομολογία.

«Ανακαλεί και ζητάει συγγνώμη από όλους τους συγγενείς αλλά και από τον ίδιο τον πατέρα της, για τον ισχυρισμό ότι την κακοποιούσε. Ομολογεί δε, ότι ο πατέρας της ποτέ δεν την κακοποίησε, ποτέ δεν άπλωσε χέρι, ποτέ δεν άσκησε βία και ότι όλα αυτά είναι υποβολές μιας χειριστικής μάνας η οποία με διάφορα τεχνάσματα την υπέβαλε λέγοντας ότι “εσένα θα σε λυπηθούν, είσαι μικρό κορίτσι, ούτε καν θα προφυλακιστείς, ενώ εμένα θα με κρατήσουν ισόβια. Όλα τα παραπάνω μαζί με άλλα στοιχεία που θα κατατεθούν στο ακροατήριο και δεν μπορώ, για λόγους τακτικής να αποκαλύψω, θα δείτε τη δίκη να παίρνει μια δραματική μορφή», δήλωσε ο δικηγόρος της Χαράλαμπος Αποστολίδης.

Σήμερα η 19χρονη, φοιτά στο Πανεπιστήμιο, ενώ η 46χρονη μητέρα της κρατά εντελώς διαφορετική στάση.

«Οι ανωτέρω ισχυρισμοί αποκρούονται πλήρως από την πλευρά της μητέρας και ούτε προκύπτουν ούτε μπορούν να επιβεβαιωθούν από τα στοιχεία της δικογραφίας που βρίσκεται ενώπιον των δικαστικών και εισαγγελικών αρχών», ανέφερε η Θεοδώρα Πανταζή, δικηγόρος της 46χρονης κατηγορούμενης.

Η αδερφή του 49χρονου επαγγελματία αυτοκινητιστή, εμφανίζεται δικαιωμένη από την εξέλιξη και την τροπή της οικογενειακής τραγωδίας, χωρίς να δικαιολογεί την πράξη της ανιψιάς της, καθώς ήταν σε ηλικία 18 ετών και όχι ανήλικη όταν διέπραξε το έγκλημα, που εύκολα επηρεάζεται και χειραγωγείται. «Καθαρίζει το όνομα του αδερφού. Δεν φτάνει που τον σκότωσαν, το σπίλωσαν κιόλας. Να ησυχάσει λίγο η ψυχούλα του. Αυτή τη στιγμή ομολόγησε το έγκλημα που έκανε. Μόνο που δεν ξέρουμε τον λόγο. Τα είχα πει τότε τα κίνητρα, ήταν για την περιουσία, μπορεί να υπήρχαν και άλλα πράγματα που ίσως δεν ξέρω, αλλά πιστεύω ήταν αυτό. Έβαλε τη δικιά του ζωή σε δεύτερη μοίρα, κυριολεκτικά, την έβαλε σε δεύτερη μοίρα, για σπουδάσει τα παιδιά του, να πάνε σχολείο, με τα φροντιστήρια με τα όλα και την έστειλε να μάθει και πολεμικές τέχνες για να μπορεί να προστατευτεί και αυτό γύρισε μπούμερανγκ στον εαυτό του. Με το ξύλο ακινητοποίησε τον πατέρα της. Και αυτή είναι η αλήθεια, τώρα το τι είχαν στο μυαλό τους και σκότωσαν τον αδερφό μου, αυτό δεν μπορώ να το ξέρω», δήλωσε σε τηλεοπτική της συνέντευξη.