ΘΣΝ: Αφρικανή εγκατέλειψε το μωρό της και αποχώρησε με το παράνομο εμπόρευμα παρεμπορίου για να αποφύγει τη σύλληψη

Ζευγάρι Αφρικανών για να αποφύγουν τη σύλληψη, πήραν μαζί το παράνομο εμπόρευμά τους, ενώ η μητέρα εγκατέλειψε μπροστά στο Λευκό Πύργο το καρότσι με το μωρό της για να αποφύγει τη σύλληψη και διέφυγαν μαζί τρέχοντας

Τα λευκά σεντόνια με τα δεκάδες παράνομα προϊόντα παρεμπορίου προκάλεσαν καταγγελίες. Στην πάταξη του παρεμπορίου, στον προβλήτα περιμετρικά του Λευκού Πύργου το βράδυ του Σαββάτου (05/06) πραγματοποιήθηκε κοινή επιχείρηση της ΕΛΑΣ και της Δημοτικής Αστυνομίας. Ωστόσο με την παρουσία των Αστυνομικών της ΔΙΑΣ, σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr,  ζευγάρι Αφρικανών, πήραν στην πλάτη μπόγο με το παράνομο  εμπόρευμά τους και τράπηκαν σε φυγή για να αποφύγουν τη σύλληψη, ενώ εγκατέλειψαν το καρότσι με μωρό τους .

Αιφνιδιασμένοι οι αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. αναζήτησαν την Αφρικανή μητέρα, η οποία  αφού παράτησε το παράνομο εμπόρευμα σε ασφαλές σημείο, επέστρεψε για να παραλάβει το μωρό της. Από την Αστυνομία προς την Αφρικανή έγιναν αυστηρές συστάσεις και στη συνέχεια της επετράπη να αποχωρήσει μαζί με το μωρό της στο καρότσι.