Θερμοπύλες Φθιώτιδας: Συνελήφθη Υπαρχιφύλακας της ΕΛ.ΑΣ, να.. αυτοϊκανοποιείται.

Στα ιαματικά λουτρά των Θερμοπυλών στην περιοχή της Φθιώτιδας, συνελήφθη Υπαρχιφύλακας της ΕΛΑΣ, ύστερα από καταγγελία .

Σύμφωνα με την καταγγελία δύο γυναικών, ανέφεραν ότι διέκριναν έναν άνδρα, ενώ έκαναν λουτροθεραπεία (05/11) στις ιαματικές πηγές των Θερμοπυλών να τις παρακολουθεί. Οι γυναίκες ειδοποίησαν την Αστυνομία και στο σημείο μετέβη πλήρωμα της Ασφάλειας Λαμίας.

Όπως καταθέτουν οι δύο γυναίκες από τη Λοκρίδα, είχαν μεταβέι στα θερμά λουτρά των Θερμοπυλών, και αφού ολοκλήρωσαν το μπάνιο τους, πήγαν στο αυτοκίνητό τους για να ντυθούν. Τοτε διέκριναν την παρουσία του αγνωστου άνδρα, μέσα στο αυτοκίνητό του… οι οποίες ανέφεραν ότι “έδειχνε, ως να αυτοϊκανοποιείται”. Οι Αστυνομικοί εντόπισαν τον άνδρα, μεσα στο όχημά του, από τις περιγραφές των δύο γυναικών και τον συνέλαβαν. Όπως διακριβώθηκε στη συνέχεια, πρόκειται για 43άχρονο Υπαρχιφύλακα της ΕΛΑΣ, ο οποίος υπηρετεί σε Υπηρεσία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων. Ο 43άχρονος με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, παραπέμφθηκε (06/11) στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λαμίας με τη διαδικασία του Αυτοφώρου.

Το Εσωτερικών Υποθέσεων έχει αναλάβει τη διερεύνηση της υποθέσης, ενώ ο Υπαρχιφύλακας, έχει τεθεί σε διαθεσημότητα.