“Θερμή παράκληση στον κύριο που μου μίλησε και σε όποιον είδε το τροχαίο, να επικοινωνήσει μαζί μου! Ως μάνα θέλω να μάθω!”

Τον άνδρα ο οποίος βρέθηκε αυτόπτης μάρτυρας στο τροχαίο δυστύχημα στο οποίο τραυματίσθηκε θανάσιμα ο 28άχρονος γιος της , αναζητά η μητέρα του

Έχασε το γιος της σε θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα (18/09-19.30) όταν το όχημά τους συγκρούστηκε με λεωφορείο της ΕΘΕΛ στο 35ο χλμ Αθηνών-Σουνίου στην παραλιακή Λεωφόρο στο ύψος της Αγίας Μαρίνας προς Λαγονήσι . Υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες ΙΧΕ – Opel Corsa -συγκρούστηκε με λεωφορείο της ΕΘΕΛ με αποτέλεσμα την εκτροπή του δεύτερου εκτός δρόμου, προσέκρουσε σε κολώνα φωτισμού και ακινητοποιήθηκε.

Η Χριστίνα Χριστοφόρου, μητέρα του 28άχρονου Παναγιώτη Παλούκου, οδηγού του Opel Corsa ο οποίος έχασε τη ζωή του στο τροχαίο δυστύχημα, ζητάει να μάθει τις συνθήκες υπό τις οποίες έχασε το γιο της.

“Την προηγούμενη Παρασκευή 18/09/20, στις 19:00 περίπου έγινε ένα θανατηφόρο τροχαίο στην Αγ.Μαρινα. Εκεί πολύ γρήγορα βρεθήκαμε όλοι, συγγενείς, φίλοι και περαστικοί. Αυτό που άκουγα από όλους ήταν η απορία “πως έγινε;;;;”.
Κάποια στιγμή ήρθε ένας κύριος κάθισε δίπλα μου, με ακούμπησε και μου είπε ” δεν έφταιγε το παιδί σας… πήγε να αποφύγει έναν πεζό”. Όλες αυτές τις μέρες έχουν αρχίσει οι εικασίες του καθένα… το τι έχω ακούσει δεν περιγράφεται. Μέχρι και ότι έχει τραυματιστεί σοβαρά ο συνοδηγός.. ενώ το παιδί μου ήταν μόνο του.
Θερμή παράκληση προς τον κύριο αυτό που μου μίλησε, καθώς και σε όποιον είδε το συμβάν, να επικοινωνήσει μαζί μου. Μην φοβηθεί, δεν θα μπλέξει σε διαδικασίες και καταθέσεις.
Θέλω μόνο να μάθω την αλήθεια εγώ σαν μάνα.
Θερμή παράκληση…προς όλους, για σεβασμό στον Πάνο μου, να σταματήσουν οι εικασίες του κάθε ένα. Όλοι ξέρουμε ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΝΟΣ. Το πόσο ήρεμο και σεβαστό παιδί ήταν”, καταλήγει η μητέρα του 28άχρονου.