Θείος τραυματία αστυνομικού: «Κατατάχθηκε στο Σώμα γιατί αγαπά τη δικαιοσύνη. Πρέπει η Δικαιοσύνη να επέμβει καθοριστικά» (video)

Ο βίαιος ξυλοδαρμός του Αστυνομικού της ΔΡΑΣΗ εν ώρα υπηρεσίας, σε δολοφονική επίθεση στα επεισόδια της Νέας Σμύρνης, έχουν προκαλέσει αποτροπιασμό, ενώ ο νεαρός Άγγελος, αναρρώνει στο 401ΓΣΝ

Στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» ο θείος του τραυματία αστυνομικού, Φώτιος Δομουχτσίδης, μίλησε για τον ανιψιό του, και την επικοινωνία με την οικογένειά του, στις Σέρρες απ’ όπου και κατάγεται. «Πρέπει η Δικαιοσύνη να επέμβει καθοριστικά», τόνισε, και περιέγραψε το ανιψιό του, Άγγελο, καλό και σεμνό παιδί και ανέφερε ότι κατετάγη στο Σώμα της ΕΛ.ΑΣ γιατί αγαπά την απονομή δικαιοσύνης ενώ και ο πατέρας του υπηρετούσε στην Αστυνομία ως ένστολος.

Ο πατέρας του νεαρού αστυνομικού, εα Συνοριοφύλακας, ανέφερε στο ΣΚΑΪ μεταξύ άλλων, για την κατάσταση της υγεία του γιου του, «Είναι πρησμένος, είναι ακόμη έντονα τα οιδήματα στο κεφάλι, είναι τα πρηξίματα, πιστεύω ότι με τον χρόνο θα γίνει καλά». Ενώ σε ερώτηση για το δράστη της επίθεσης σε βάρος του αστυνομικού της ΔΡΑΣΗ, τόνισε, «Υπάρχουν άλλοι αρμόδιοι να σας τα πουν αυτά, παιδιά. Εμένα με ενδιαφέρει να είναι καλά το παιδί μου» .