Θ.Τσαϊρίδης: “Στο εξωτερικό που πληρώνουν την Αστυνομία για να τους συνοδεύσει δεν τη χρειάζονται. Εδώ, είναι τζάμπα και ζητάνε στρατιές”

Με αφορμή την κατάσταση που επεκρατεί με τις συνοδείες και τους αποστράτους και σε συνοδείες και του εν ενεργεία της ΕΛΑΣ, σχολιάζει ο προεδρος της ΕΑΣΥΘΣΝ

“Στο εξωτερικό που πρέπει να πληρώσουν την Αστυνομία για να τους συνοδεύσει δεν την χρειάζονται Εδώ που όλα είναι τζάμπα, ζηταν στρατιές από αστυνομικούς για συνοδεία εντός και εκτός γηπέδου και στο τέλος για όλα τους φταίει η αστυνομία. Σε ένα φυσιολογικό κράτος μετά από όλες αυτές τις αστειότητες στα ελληνικά γήπεδα δεκαετίες τώρα Πολιτική και Φυσική Ηγεσία θα είχαν αποσύρει την Αστυνομία.
Εδώ κάποιοι χτίζουν καριέρες ώστε μετά από την αποστρατεία να γίνουν υπηρέτες των ΠΑΕ και το κράτος μένει απλός παρατηρητής, ανήμπορο να σηκώσει ανάστημα στα μεγάλα επιχειρηματία συμφέροντα
Υ. Γ. Η αποθέωση των μέτρων όταν η εν ενεργεία δίνουν λόγο στους εν αποστρατεία. Δεν πρόκειται να γίνουμε φυσιολογικό κράτος ποτέ”, σχολιάζει ο Θοδωρής Τσαϊρίδης πρόεδρος της Ενωσης Αστυνομικών υπαλλήλων Θεσσαλονίκης.