ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ: Επιτέθηκαν και τραυμάτισαν τον πρόεδρο του Ιδρύματος

Επιτέθηκαν και τραυμάτισαν τον πρόεδρο του ΤΕΙ ΑΘηνών, καθηγητή Μιχάλη Μπρατάκο, πέταξαν τα πτυχία των αποφοίτων, σε “ένδειξη “αλληλεγγύης” στον κατάδικο αντιεξουσιαστή απεργό πείνας”. Δραστες ομάδα ατόμων τα οποία μαζί με φοιτητές εισέβαλλαν στο Ίδρυμα- στο κτίριο της Κεντρικής Διοίκησης – γιατί δεν έβγαινε από το κτίριο το οποίο ήθελαν να καταλάβουν.

Τραμπούκοι- φοιτητές και ομαδα ατόμων που δεν έχουν σχέση με τη φοιτητική κοινότητα-, εισέβαλαν(04/12- 8:30) στο κτήριο της Κεντρικής Διοίκησης του ΤΕΙ Αθήνας και απαίτησαν να βγουν «έξω όλοι» προκειμένου στο Ιδρυμα να πραγματοποιηθεί «κατάληψη».
Οι νεαροί απαίτησαν από τον πρόεδρο του ΤΕΙ Καθηγητή Μιχάλη Μπρατάκο, να εγκαταλείψει το Ίδρυμα, με τον ίδιο να αρνείται προσδιορίζονται την προγραμματισμένη για σήμερα ορκωμοσία των αποφοίτων.
“Ήμουν στην καρέκλα και την πήραν και την πέταξαν μαζί μ’εμένα στην άλλη άκρη και πέσανε πάνω μου 4 και σηκώθηκα όρθιος και ξαφνικά έφαγα και μία. Τι να σας πω. “Κατάληψη ρε. Σήκω φύγε. Πεθαίνει ο Ρωμανός κι εσύ κάθεσαι και υπογράφεις πτυχία; Έξω ρε”. Μου πήραν τα πτυχία που υπέγραφα, τα πέταξαν, άλλα ποδοπατήθηκαν και στη συνέχεια με έσπρωχναν για να βγω έξω. Ανησυχώ, σας στο λέω, ότι στο τέλος μη μου συμβεί και τίποτα” ανέφερε ο πρόεδρος του ΤΕΙ Αθηνών.
Η ομάδα των εισβολέων όση ώρα παρέμειναν στο Ιδρυμα, εξέφραζαν με συνθήματα “αλληλεγγύη” στον κατάδικο αντιεξουσιαστή απεργό πείνας, μετά την τραμπουκικη επιθεση, έκλεψαν το φάκελο με τα πτυχία και οποια εντοπισθηκαν αργότερα.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport