Ταύρος: Συνδρομή σε τραυματία τροχαίου, Ανθυπαστυνόμοι της ΔΙΑΣ- Ένστολος κρατούσε ομπρέλα στον τραυματία μέσα στη βροχή

Σε τροχαίο ατύχημα τραυματίσθηκε αναβάτης μοτοσικλέτας, με το πλήρωμα Εποπτών της ΔΙΑΣ Πειραιά να παρέχει συνδρομή και Ανθυπαστυνόμος μέσα στην έντονη βροχόπτωση, κάλυπτε με ομπρέλα τον τραυματία δικυκλιστή

Οι Ανθυπαστυνόμοι επικεφαλείς της ΔΙ.ΑΣ. Πειραιά, το απόγευμα της περασμένη Τρίτη (28/03-16.30) κι ενώ είχε εκδηλωθεί έντονη βροχόπτωση στην Αττική, διερχόμενοι απο την Π.Ράλλη, επί της Αγίου Πολλυκάρπου, στο ύψος του Ταύρου, βρέθηκαν μπροστά σε τροχαίο με τραυματία αναβάτη μοτοσυκλέτας.

Άμεσα οι δύο Ανθυπαστυνόμοι της ΔΙΑΣ ενημέρωσαν το Κέντρο κι έλαβαν μέτρα για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας, κάλεσαν ασθενοφόρο και περιπολικό της Τροχαίας για να επιληφθεί στο σημείο.

Σύμφωνα με πηγή του Nantiareport.gr, κατά τη διασφάλιση του χώρου και την προστασία του τραυματία, διερχόμενη οδηγός η οποία είχε αφαιρεθεί κατά την οδήγηση, δεν αντιλήφθηκε έγκαιρα τον Ανθυπαστυνόμο ο οποίος τοποθετούσε το υπηρεσιακό δίκυκλο ώστε να κλείσει την λωρίδα κυκλοφορίας για να αποτρέψει πρόσκρουση στο ακινητοποιημένο φορτηγό κι ενώ διαβίβαζε στο Κέντρο του ΕΚΑΒ μπροστά από τη μηχανή τον “βρήκε” στο ύψος της γάμπας.

Πολίτες, νοσηλεύτρια και διασώστης εκτός υπηρεσίας διερχόμενοι (σσ οι οποίοι διακρίνονται στη φωτογραφία), πρόσφεραν τις Πρώτες Βοήθειες με τουρκικέ στον τραυματία μοτοσυκλετιστή καθώς είχε ακατάσχετη αιμορραγία. Με τον Ανθυπαστυνόμο Σταύρο Τ., να παραμένει μέσα στη βροχή, κρατώντας ομπρέλα στον σοβαρά τραυματία δικυκλιστή, ώστε να τον κρατήσει στεγνό, μέχρι να μεταβεί πλήρωμα του ΕΚΑΒ με ασθενοφόρο στο σημείο για να τον παραλάβει.

Όπως σημειώνεται στο Nantiareport.gr από το συντονιστικό κέντρο του ΕΚΑΒ σε 24λεπτα βάσει ηλεκτρονικής καταχώρισης ασθενοφόρο μετέβη στο σημείο του τροχαίου όπου βρισκόταν ο διασώστης εκτός υπηρεσίας και παρείχε Πρώτες Βοήθειες. Ωστόσο σημειώνεται  ότι υπήρχε προβληματική επικοινωνία στις διαβιβασεις του Ανθυπαστυνόμου της ΔΙΑΣ.

Σύμφωνα με ενημέρωση του NantiaReport.gr ο Ανθυπαστυνόμος Σταύρος Τ. διακρίνεται για την ανθρώπινη προσέγγισή του στα συμβάντα που καλείται να αντιμετωπίσει και είναι ιδιαίτερα αγαπητός στους δημότες του Πειραιά με διάθεση να προσφέρει από το υστέρημά του, σε όποιον έχει ανάγκη.

Στο σημείο μετέβη και ο αδελφός του τραυματία, ο οποίος τον συνόδευσε στο ασθενοφόρο κατα τη μεταφορά του στο Νοσοκομείο όπου και παραμένει σε νοσηλεία.