Ταύρος: Καταδρομική Ρουβίκωνα σε πολυεθνική εταιρεία call-centers με ταυτόχρονη διαδικτυακή ανάληψη ευθύνης

Τα μέλη της αναρχικής συλλογικότητας επιτέθηκαν σε βαριοπούλες και προκάλεσαν εκτεταμένους βανδαλισμού στις εγκαταστάσεις της πολυεθνικής εταιρείας

Στην έδρα πολυεθνική εταιρεία call-centers TELEPERFOMANCE, επί της Χρυσοστόμου Σμύρνης στον Ταύρο επιτέθηκε (02/05-03:10) με οργανωμένη κίνηση μικρή ομάδα περίπου έξι μελών του Ρουβίκωνα. Όπως έχει καταγραφεί σε υλικό από τις κάμερες ασφαλείας, οι δράστες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους με κουκούλες με σφυριά και βαριοπούλες, έσπασαν τις τζαμαρίες και προκάλεσαν καταστροφές στο εσωτερικό των γραφείων, ενώ συνεργός τους με κάμερα κατέγραφε την επίθεση και τους βανδαλισμούς ως συνοδηγός σε αυτοκίνητο. Ωστόσο το χτύπημα και τα κίνητρα της αναρχικής συλλογικότητας ως προς τη χρονική στιγμή και το στόχο, έχουν τεθεί υπό έρευνα, καθώς η εταιρεία λαμβάνει αυξημένα μέτρα ασφαλείας, με αυστηρούς ελέγχους .

Την ευθύνη για την επίθεση ανέλαβε με ταυτόχρονη της επίθεσης ανάρτηση στο ανάληψης ευθύνης και μικρής διάρκειας βιντεοληπτικό υλικό, η αναρχική συλλογικότητα του “Ρουβίκωνα”, και αποδίδουν την επίθεση ως ενέργεια αντίδρασης μη τήρηση των κανόνων υγιεινής και ασφαλείας και εργασιακών δικαιωμάτων των υπαλλήλων εν μέσω κορωναϊού.