Τα πιστόλια της GRAND POWER τώρα και στην Ελλάδα!

Τα πιστόλια του Σλοβάκικου εργοστασίου GRAND POWER βρίσκονται τώρα και στην Ελλάδα!

Η Σλοβάκικη GRAND POWER εμπιστεύθηκε την Ελληνική DOUBLE ACTION – με μεγάλη εμπειρία στον χώρο των όπλων – για τη διάθεση των προϊόντων της στην Ελληνική αγορά. Στις απαιτήσεις των πελατών μας ανταποκρινόμαστε με την ποιότητα, την γνώση και τις ασυναγώνιστες τιμές που διαθέτουμε, για την κάλυψη των αναγκών των επαγγελματιών στον χώρο της Ασφαλείας.

Το μοντέλο Χ-CALIBUR το οποίο ανακηρύχθηκε όπλο του μήνα στις Η.Π.Α. (Ιανουάριος 2017), με βελτιωμένα χαρακτηριστικά (για αγωνιστική χρήση) του βασικού μοντέλου Κ100, είναι διαθέσιμο και στην ελληνική αγορά.

grand-power-x-calibur-3

Με την πρώτη ματιά στο μοντέλο Χ-CALIBUR διακρίνουμε- βάση (frame) πολυμερική (Polyamide GF30) με ατσάλινο ένθετο πλαίσιο, σκανδάλη Double / Single Action, ασφάλεια αντίχειρα τύπου 1911, πλήρως αμφιδέξο (ασφάλεια, αναστολέας κλείστρου, αναστολέας γεμιστήρος) που το καθιστά ιδανικό για αριστερόχειρες. Με ένα ‘έξυπνο’ πατενταρισμένο σύστημα κλειδώματος κάννης, επιστρέφεται στον άξονά της, καθώς το κλείστρο κινείται (εμπρός ή πίσω), η τροφοδοσία του φυσιγγίου γίνεται ευθύγραμμα- χωρίς κατακόρυφη μετακίνηση της κάννης-. Ενώ έχει την δυνατότητα προσαρμογής της λαβής με τις ανταλλακτικές ράχες σε 4 διαφορετικά μεγέθη.

Τα πιστόλια της GRAND POWER, βασισμένα στην μεγάλη Τσεχοσλοβάκικη παράδοση, είναι υψηλών προδιαγραφών με μοναδικά σχεδιαστικά χαρακτηριστικά που τους δίνουν μεγάλη αξιοπιστία και ευστοχία, μειωμένη ανάκρουση και εξαιρετική αίσθηση σκανδάλης.

Στην DOUBLE ACTION οι απαιτητικοί πελάτες και επαγγελματίες του χώρου Ασφαλείας βρίσκουν μεγάλη γκάμα από όπλα, γεμιστήρες και αξεσουάρ. Στις προθήκες μας θα βρείτε όλα τα μοντέλα της Σλοβάκικης εταιρείας, σε όλα τα διαμετρήματα – 9mm, 0,45”, 9/.380, 0,22” – με τη ακρίβεια των διεθνών προδιαγραφών και την υπογραφή της GRAND POWER.

Με τιμές που ξεκινούν από τα 595 ευρώ, τα μοντέλα της GRAND POWER είναι στην διάθεση των σκοπευτών και των επαγγελματιών στο χώρο της Ασφάλειας. Ετοιμοπαράδοτα στο κατάστημά, μας αλλά και με αποστολή σε όλη την Ελλάδα, με ευκολίες στα Σώματα Ασφαλείας.

grand-power-x-calibur-2

Διάθεση-Πληροφορίες:

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος, «DOUBLE ACTION», (Προύσσου 11- πίσω από τη ΓΑΔΑ- Αμπελόκηποι, τηλ. 210 6470529).