“Τα Νέα της ΥΑΤ”- “Διάλυση”

Από την Εφημερίδα της Ένωσης Αθηνών “Σύγχρονη Αστυνομία”*

“Διάλυση.
Η μόνη λέξη που ταιριάζει στην Υπηρεσία μας. Μας κόβουν ένα σταθερό σημείο, μας προσθέτουν 2 άλλα. Βγαίνουμε για δουλειά με 6 Αστυφύλακες!!! Ντροπή σας να αποκαλείτε αυτό το πράγμα Διμοιρία Υ.Α.Τ. Στον Τελικό Κυπέλλου βγάλαμε μέτρα που ήταν φτιαγμένα για δυνάμεις του 2014, μας δώσατε συγχαρητήρια, σας λέμε ότι δεν τα θέλουμε. Τη ζωή μας πίσω θέλουμε.
Την επόμενη του Τελικού θυμηθήκατε να στείλετε δυνάμεις στην Πάτρα για επιχείρηση, εμείς σπίτια δεν έχουμε;;; Έχουμε αλλά δεν σας αφορούν. Σας αφορά μόνο το σήμερα, τι θα αφήσετε όμως πίσω σας για τους επόμενους;
Θα αφήσετε μια Υπηρεσία απαξιωμένη, που την βάζετε να κοιτάει να σπάνε τις κλούβες, να παίζουν κάθε βράδυ μαζί της στο Πολυτεχνείο, να τον πυροβολούν και να μην υπάρχει αντίδραση, να μην ξέρει πότε δουλεύει και γιατί, να μην μπορεί κανείς να προγραμματίσει τη ζωή του.
Με μια κατάπτυστη διάταξη εξαιρέσατε τη ΔΑΕΑ από τη τοποθέτηση νεοεξερχόμενων, όσο και να φωνάζουμε το σύστημα αρνείται κατηγορηματικά να την αλλάξει.
Έχουμε όμως μια μεγάλη απορία, τους 30 – 40 που δεν είναι νεοεξερχόμενοι και έχουν κάνει αίτηση να έρθουν γιατί δεν τους φέρνουν;
Έχουμε φτάσει στο συμπέρασμα ότι ένα ολόκληρο σύστημα για δικούς του λόγους, ου θα αναλύσουμε σε επόμενο άρθρο, δεν θέλει να ενισχύσει τα ΜΑΤ.
Θα τα βρούμε όλοι μπροστά μας αλλά θα είναι αργά, αφού μας αφήσατε μόνους μας να αντιδρούμε σε κάθε τι που πλήττει τα συμφέροντά μας.
Υ.Γ. έχει ο καιρός γυρίσματα”..

__________

* από την Εφημερίδα της Ένωσης Αθηνών “Σύγχρονη Αστυνομία”/ “ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΥΑΤ
** Επιμέλεια: ΠΑΚΟΣ Δημοσθένης, ΚΟΣΜΙΔΗΣ Θεμιστοκλής, ΓΡΕΝΤΖΕΛΟΣ Γεώργιος, ΚΑΛΛΑΝΤΖΗΣ Γεώργιος, ΣΦΥΡΛΑΣ Απόστολος,ΚΟΥΛΟΥΜΠΑΣ Γεώργιος, ΑΝΤΩΝΙΟΥ Ηλίας, ΧΙΟΝΙΔΗΣ Χρήστος, ΓΕΩΡΓΟΣ Κωνσταντίνος, ΒΑΡΒΑΤΟΣ Αποστόλης