Τα νέα ψέματα του “αμετανόητου” κ. Βαρουφάκη|ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ*

Στην μακριά είναι αλήθεια εκτεινόμενη αλυσίδα των ψεμάτων που είπε κατά καιρούς, σε τέτοιο μάλιστα βαθμό φτάνοντας σε σημείο τον πρωθυπουργό να τον χαρακτηρίσει ως ανόητο..

image

..προστέθηκε κι αυτό της διπλής διάψευσης που έκανε για το ρεπορτάζ του bloko.gr, αναφορικά με την απόπειρα ληστείας σε διπλανό διαμέρισμα από αυτό στο οποίο διαμένει το τελευταίο χρόνο στην οδό Βουρνάζου 25 στους Αμπελόκηπους.

Είπε συγκεκριμένα:

Σχετικά με δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία «ένοπλος» εισέβαλε στην πολυκατοικία που διαμένει ο Γ. Βαρουφάκης αλλά «απετράπη από τον αστυνομικό φρουρό» του τ. Υπουργού, σημείωνουμε τα εξής:
1. Ο κ. Βαρουφάκης δεν φυλάσσεται από φρουρό ούτε της αστυνομίας ούτε ιδιωτικό
2. Δεν υπήρξε καμία εισβολή ενόπλου στην πολυκατοικία όπου διαμένει ο κ. Βαρουφάκης
3. Η αναπαραγωγή αυτών των ψευδών ειδήσεων από διάφορα μέσα, αλλά και της διεύθυνσης του κ. Βαρουφάκη, αποτελεί άλλο ένα δείγμα της κρίσης αξιών που μαστίζει τα μέσα «ενημέρωσης» στην χώρα μας.

Κι επειδή ο καθένας κρίνεται για την αξιοπιστία και τη σοβαρότητα του, απαντάμε στον ψεύτη πρώην υπουργό τα εξής:

  1. Η απόπειρα της ληστείας είναι καταγεγραμμένη στα δελτία συμβάντων της Άμεσης Δράσης και της ΓΑΔΑ. Αν δεν είναι, καλούμε την Αστυνομία να κάνει επίσημη ανακοίνωση διάψευσης. Τον δε κ. Βαρουφάκη, ν’ αναζητήσει από την Αστυνομία ή από τους 6 αστυνομικούς που είχε ως υπουργός στην ασφάλεια του τα σχετικά στοιχεία.
  2. Μαθαίνουμε ότι πράγματι, αυτή την περίοδο ο κ. Βαρουφάκης δεν έχει αστυνομικό φρουρό και μάλιστα μετά από δικό του αίτημα. Ωστόσο, στο σχετικό δελτίο αναφέρεται ρητά πως ο δράστης που έκανε την απόπειρα ληστείας, έγινε αντιληπτός από αστυνομικό.

*bloko.gr