Τ. Θεοδωρικάκος: «Ταυτοποιήθηκαν οι αναρχικοί που χτύπησαν το Βαρουφάκη»

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη σε ανάρτησή του στο Τwitter αναφέρεται στην ταυτοποίηση από την αστυνομία, των μελών της ομάδας που επιτέθηκαν στο Γιάν(ν)η Βαρουφάκη ταυτοποιήθηκαν από την Αστυνομία.

Σε ανάρτησή του ο Τακής Θεοδωρικάκος, παραθέτει εμφατικά,  «Ομάδα αναρχικών που ταυτοποιήθηκε από της ΕΛ.ΑΣ, οι δράστες της επίθεσης στον Προεδρο του ΜΕΡΑ25 Γιάνη Βαρουφάκη. Αυτή είναι η αλήθεια όσο και αν δεν βολεύει κάποιους…»

Είχε προηγηθεί ανάρτηση στο Τwitter (11/03-04.11), του Προέδρου του ΜΕΡΑ25 Γιάν(ν)η Βαρουφάκη, μετά την επίθεση σε βάρος του, «Ευχαριστώ το συγκινητικό προσωπικό του Ευαγγελισμού. Ευχαριστώ & για τις ευχές (σχεδόν) όλων σας. Τώρα προέχει να μην αποπροσανατολιστεί κανείς: Θρηνούμε τους 57 των Τεμπών. Προστατεύουμε το αυθόρμητο κίνημα των νέων, την ελπίδα ότι η Ελλάδα θα αλλάξει. Ραντεβού στους δρόμους. Παρεμπιπτόντως: Δεν ήταν αναρχικοί, αριστεριστές, κομμουνιστές ή νέοι μέλη κανενός κινήματος. Μπράβοι της Νύχτας ήταν (και φαινόντουσαν) οι οποίοι επικαλέστηκαν άτσαλα το ψέμα ότι ψήφισα Μνημόνιο. Δεν θα αφήσουμε το παρακράτος και τον υπόκοσμο να μας διχάσει. Συνεχίζουμε! »