Α.Τ. Αγίου Παντελεήμονα: Κρατούμενος αφόδευσε στο κρατητήριο … μαχαίρι

Ο 40άχρονο σεσημασμένος για ναρκωτικά, προσάγεται στο ΑΤ.Αγίου Παντελεήμονα από την ΟΠΚΕ. Στο κρατητήτιο διαπίστωσαν ότι είχε αποκρύψει μαχαίρι , όταν τον βρήκαν να .. το αφοδεύει.

Αστυνομικοί της ΟΠΚΕ εντόπισαν στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα (16/08) ένα μικρό λευκό αυτοκίνητο με ένα ατομο στη θέση του οδηγού, και την κινησή του να κρίνεται ύποπτη. Από τον έλεγχο στα τερματικά προέκυψε το όχημα να “απασχολεί”, καθώς είχε δηλωθεί κλοπή από την περιοχή του Ωρωπού, και σταματούν τον οδηγό για έλεγχο. Καθως δεν παρέθεσε αξιόπιστα στοιχεία και διευκρινίσεις για το όχημα στο οποίο επέβαινε χωρίς να διαθέτει τα απάραίτητα έγγραφα, τον προσαγάγουν στο ΑΤ Αγίου Παντελεήμονα. Στο κρατητήριο ο 40άχρονος ζήτησε από τους Αστυνομίκούς να τον οιδηγήσουν στην τουαλέτα.

Ωστόσο θόρυβος προερχόμενος από την τουαλέτα, προκάλεσε την αντίδραση των Αστυνομικών, οι οποίοι ανοιξαν την πόρτα, και βρήκαν τον κρατούμενο να έχει μόλις.. αφοδεύσει μαχαίρι μήκους 12 εκατοστών. Ακινητοποίησαν τον κρατούμενο και κατέσχεσαν το μαχαίρι, ενώ με συμπληρωματική δικογραφίαι ο  40χρονος, σεσημασμένος για υποθέσεις ναρκωτικών, παραπέμφθηκε στον Εισαγγελέα.