“Συζήτηση με τους εκπροσώπους και των τεσσάρων κατηγοριών Αστυνομικών, “προίκα” των υπουργών της προηγούμενης κυβέρνησης!”

Με αφορμή την τοποθέτηση συνδικαλιστή της ΕΛΑΣ για τη συζήτηση βαθμολογίου – καθηκοντολογίου, σχόλιο Αστυνομικού

«”‘Με αφορμή την συγκρότηση επιτροπής στο ΑΕΑ για το βαθμολόγιο, μετά από παρέμβαση της ΠΟΑΣΥ,” λέει στην αρχή ο αρθρογράφος κ αυτόματα μου γεννήθηκε η απορία ποιοι απαρτίζουν αυτή την επιτροπή?
Εύχομαι η πολιτική ηγεσία να έχει προσκαλέσει στο τραπέζι του επιβεβλημένου διαλόγου για την δημιουργία σύγχρονου κ δίκαιου βαθμολογίου – καθηκοντολογίου, τους συνδικαλιστικούς εκπροσώπους κ των τεσσάρων κατηγοριών που άφησαν προίκα οι υπουργοί της προηγούμενης κυβέρνησης!
Για να αντιληφθεί κάποιος την πολυπλοκότητα του εγχειρήματος κ το μπέρδεμα που επικρατεί ,αρκεί να μάθει ότι είμαστε η μοναδική χώρα που έχει 3 ειδών αρχιφύλακες ενώ ένας αρχιφύλακας ΜΑΥ μπορεί να είναι στη Β μισθολογική κατηγορία κ ένας ανθυπαστυνόμος ΑΥ να είναι στη Γ !!!!
Υγ. Ότι κ αν κάνετε να φροντίσετε να καταργήσετε τις μισθολογικές κατηγορίες της ντροπής που έφεραν οι προηγούμενοι! Εκτός από αντισυνταγματικές είναι κ ανήθικες!», καταλήγει Αστυνομικός υπηρεσίας της ΕΛΑΣ.