Σύσκεψη για υπηρεσιακούς και Αξιωματικούς υπό την νεα πολιτική ηγεσία και εφαρμογή νεου σχεδιασμού απο 22Ιουλίου

Σε ευρεία κλειστή σύσκεψη έχει καλέσει τους Αξιωματικούς  ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, στο Αρχηγείο της ΕΛΑΣ

Ενόψει του σχεδιασμού για το συντονισμό των δυνάμεων με εφαρμογή απο τις 22 Ιουλίου στις Αστυνομικές Υπηρεσίες σε όλη τη χώρα, ο νέος Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδη, έχει συγκαλέσει (09/07-19.00) ευρεία σύσκεψη στο Αρχηγείο της ΕΛΑΣ
Πηγές ενημέρωσης επισημαίνουν ότι ο σχεδιασμός πρόκειται να εφαρμοστεί μέχρι τις 22 Ιουλίου, για την αστυνόμευση σε όλη τη χώρα.

Σύσκεψη επίκειται και για το σχεδιασμό που αφορά στις δυνάμεις της Πυροσβεστικής

Μιλώντας σε δημοσιογράφους, μετά την τελετή παράδοσης-παραλαβής ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης επεσήμανε την πρόθεση του να γίνει καταγραφηβολβν των υπηρετούντων στις Υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ καθώς και τα καθήκοντα που εκτελούν, ενώ μεταξύ άλλων πρώτιστη προτεραιότητα της νέας πολιτικής ηγεσίας είναι  η αποκατάσταση της ασφάλειας των πολιτών.

Ωστόσο η παρουσία του εα Αντιστρατήγου της ΕΛ.ΑΣ Φώτη Νασσιάκου, το όνομα του οποίου έχει συνδεθεί με την εξάρθρωση της τρομοκρατίας της 17Ν και το Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, σχολιάστηκε έντονα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι επίκειται με πρόταση του νέου Υπουργού Προστασίας του Πολίτη να αναλάβει χρέη Συμβούλου σε υπηρεσιακά  θέματα καθώς γνωρίζει πρόσωπα καταστάσεις και Υπηρεσίες.