Σύνταγμα: Συγκέντρωση Ιρακινών και Πακιστανών με τη στήριξη της ΚΕΕΡΦΑ, κατά παράβαση των απαγορεύσεων και χωρίς υγειονομική προστασία

Οι απαγορεύσεις και τα υγειονομικά μέτρα δεν ισχύουν για λαθρομετανάστες και ΚΕΕΡΦΑ…

Στην πάνω πλευρά της πλατείας Συντάγματος συγκεντρώθηκαν (26/10-16.00) λαθρομετανάστες από το Ιράκ, παραβιάζοντας τις απόφασης της Πολιτείας για απαγόρευση συγκεντρώσεων και συγχρωτισμού χωρίς μέτρα υγειονομικής προστασίας ενω ο κορωνοϊός εξελίσσεται ραγδαία στην Ελλάδα.

Οι Ιρακινοί βρίσκονται σε κινητοποιήσεις  με την καθοδήγηση του ΚΕΕΡΦΑ και αξιώνουν χαρτιά και δικαιώματα ενώ αντιδρούν στις απελάσεις.

Νωρίτερα (26/10) η ΚΕΕΡΦΑ μετέφερε στο Σύνταγμα λαθρομετανάστες από το Πακιστάν ενω σε “.. συνάντηση ο πρόεδρος της Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδος “Η Ενότητα” έγινε δεκτός από τον πρέσβη κ.Ιωάννου. Επιδόθηκε το αίτημα της άρσης της απαγόρευσης μετακίνησης με μπλε βεβαίωση και επίσης το αίτημα της συνέχισης ορισμού ραντεβού για άδεια διαμονής για εξαιρετικούς λόγους”…

Την ίδια ημέρα (26/10) έξω από τη Νιγηριανή Πρεσβεία στην Αθήνα, συγκεντρώθηκαν μέλη της νιγηριανής κοινότητας για να διαδηλώσουν την αλληλεγγύη τους στην εξέγερση στη Νιγηρία ενάντια στην αστυνομική βία και την κυβέρνηση Μπουχάρι. Η συγκέντρωση είχε τη στήριξη της ΚΕΕΡΦΑ και χαιρέτησε ο συντονιστής της, Πέτρος Κωνσταντίνου..

Το απόγευμα της Πέμπτης (29/10) , στην πάνω πλευρά της πλατείας Συντάγματος απεναντι από τη Βουλή, λαθρομετανάστες από το Ιράκ, συγκεντρώθηκαν και πάλι με την στήριξη της ΚΕΕΡΦΑ, παραβιάζοντας κατ επανάληψη τις απόφασης της Πολιτείας που έχει ανακοινώσει απαγόρευση συγκεντρώσεων και συγχρωτισμού χωρίς μέτρα υγειονομικής προστασίας .

Τα υγειονομικά μέτρα και οι απαγορεύσεις , θα ισχύουν και επιβαρύνουν μόνο τους Έλληνες πολίτες, καθώς ανήμερα της Εθνικής Επετείου η συγκέντρωση αρνητών της μάσκας  προκάλεσε ένταση με την Αστυνομία και ακολούθως έγιναν οχτώ προαγωγές.