Συνελήφθησαν οι επικίνδυνοι Γεωργανοί- Υπέβαλαν σε βασανιστήρια με σίδερο τα θυματά τους

Στη σύλληψη επτά βίαιων Γεωργιανών κακοποιών προχώρησε η Ασφάλεια.  Μεταξύ τω θυμάτων τους, 85άχρονη στην Κυψέλη την οποία έκαψαν με σίδερο, προκειμένου να του αποκαλύψει σημεία που είχε χρήματα και τιμαλφή.

Η συμμορία των Γεωργιανών χαρακτηρίζεται από τους Αστυνομικούς της Υ/Δ Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής ως ακραία βίαιη, με δράση σε όλη την Αττική, από τον περασμένο Μαΐο.

Τελευταία βίαιη ενέργεια της συμμορίας των Γεωργιανών, ηταν στην Κυψέλη με θύμα την 85άχρονη, που βρέθηκε να έχει υποστεί σοβαρά εγκαύματα στο σώμα της, καθώς οι δραστες την έκαψαν με σίδερο. Ανάμεσα στα θύματα τω  Γεωργιανών και ο προπονητής του Ατρόμητου, Ντάμιρ Κάναντι, εφοπλιστής κι επιχειρηματίας, αλλά και υπάλληλος της Βουλής.

Οι Αστυνομικοί, ταυτοποίησαν την συμμορια των Γεωργιανών, και προχώρησαν στη σύλληψη τους σε περιοχές των νοτίων προαστίων. Το ηγετικό στέλεχος της συμμορίας, αντιμετωπίζει σοβαρή αναπηρία, σύμφωνα με Αστυνομικές πηγές, ωστόσο οργάνωνε τις ληστρικές επιδρομές.

Στα σπίτια των συλληφθέντων κατασχέθηκε μεγάλος ογκος  κλοπιμαίων. Ενώ εξετάζεται η συμμετοχή τους και σε άλλες ενέργειες καθώς και η συμμετοχή Γεωργιανών οι οποίοι είχαν συλληφθεί το 2015 με το modus operandi να έχει ακραία βίαιες πρακτικές με βασανισμό των θυμάτων με σίδερο ατμού.