Συνελήφθησαν επιπλέον τρείς Πακιστανοί του τάγματος εφόδου στη φονική εισβολή στο διαμέρισμα ομοεθνών τους στα Καμίνια

Τρεις επιπλέον συλλήψεις Πακιστανών, μέλη του τάγματος εφόδου ως δράστες στη φονική εισβολή στο διαμέρισμα στα Καμίνια του Πειραιά

Με την εξακρίβωση στοιχείων των Πακιστανών θυμάτων της επίθεσης στη φονική εισβολή (20/11) στο διαμέρισμα στα Καμίνια του Πειραιά, από αξιοποίηση πληροφοριών, πληρώματα της ΕΛΑΣ συνεχίζουν τις συλλήψεις των Πακιστανών δραστών, μέλη του τάγματος εφόδου.

Μετά τις συλλήψεις δύο Πακιστανών, 17άχρονου και 24άχρονου, ως μέλη του τάγματος εφόδου το βράδυ της ιδίας ημέρας (20/11) από Αστυνομικούς της ΟΠΚΕ στο κέντρο της Αθήνας, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πειραιά, με τη συνδρομή της ΟΠΚΕ, συνελήφθησαν (21/11) τρείς επιπλέον Πακιστανοί δράστες οι οποίοι συμμετείχαν στης δολοφονίας του 29άχρονου ομοεθνούς του και τον τραυματισμό των συνενοίκων του στο διαμέρισμα στα Καμίνια.

Οι τρείς Πακιστανοί λαθρομετανάστες, είναι σεσημασμένοι σε ποινικές δραστηριότητες, και σε παράνομη διακίνηση ναρκωτικών και λαθραίων τσιγάρων στο κέντρο της Αθήνας.

Ως κίνητρο για την οργανωμένη φονική εισβολή, οι συλληφθέντες Πακιστανοί απέδωσαν σε αντιπαράθεσή με τα μέλη της αντίπαλης συμμορίας ομοεθνών τους για τον έλεγχο στη διακίνηση ναρκωτικών και τσιγάρων στο κέντρο της Αθήνας.

Η έρευνες για τον εντοπισμό όλων των ταυτοποιημένων  Πακιστανών, μελών του τάγματος εφόδου στη φονική εισβολή στα Καμίνια, βρίσκεται σε εξέλιξη.

Με την ταυτοποίησή τους, οι τρείς Πακιστανοί παραπέμφθηκαν ενώπιον του Εισαγγελέα Πειραιά.