Συνελήφθη ο Πακιστανός δολοφόνος της Νικολέττα- Ειχε προγραμματίσει να διαφύγει στο εξωτερικό

Συνελήφθη ο Πακιστανός δολοφόνος της 17χρονης Νικολέτας τον οποίο αναζητούσαν οι Αρχές ως δράστη της δολοφονίας της

Ο Πακιστανός δολοφόνος της 17χρονης Νικολέτας εντοπίσθηκε στη Βόρεια Ελλάδα με σκοπό να διαφύγει στα Σκόπια.  Το κινητό τηλέφωνο του Πακιστανού λαθρομετανάστη δράστη της δολοφονίας της συντρόφου του, εδωσε στίγμα το βράδυ της Παρασκευής (05/08) στη Θεσσαλονίκη, όπου το είχε εγκαταλείψει. Εντοπίσθηκε σε ομάδα λαθρομεταναστών οι οποίοι ειχαν πορεια για Σκόπια.

Οι Αστυνομικοί της Ασφάλεια Βορείου Ελλάδος είχαν ενημερώσει τις Υπηρεσίες των Βαλκανικών Χωρών για τις αναζητήσεις και με ενίσχυση των ελέγχων διασυνοριακού ελέγχου στα διαβατήρια ομάδα Συνοριακών εντόπισε τους λαθρομετανάστες και προχώρησαν στη σύλληψη του.

Οι συμπατριώτες του λαθρομετανάστη απο το Πακιστάν ήξεραν ότι ο δολοφόνος της 17χρονης Νικολέτας στις ελληνικές Αρχές έχει δηλώσει δυο διαφορετικά ονόματα, τρείς διαφορετικές ημερομηνίες γέννησης – σε ηλικίες 19, 21 και 23ετών- καθώς επίσης έχει δηλώσει τρία διαφορετικά μητρώνυμα και πατρώνυμα. Οι Αρχές εντόπισαν το στίγμα του κινητού του στην Θεσσαλονίκη, ενω λαθρομετανάστες τον αναγνωρίζουν στην Ειδομένη, σε ομάδα λαθρομεταναστών που θα επιχειρούσε να περάσει παράνομα τα σύνορα από παράνομο πέρασμα σε μονοπάτι στα Σκόπια.

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, «ο δράστης πλέον βρίσκεται στα χέρια των Αρχών και θα οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική αρχή»

Ο Πακιστανός δολοφόνος πρόκειται να παραπεμφθεί στον Εισαγγελία.