Συνελήφθη με ένταλμα Αλβανός μέλος της εγκληματικής μαφίας της Πολυτεχνειούπολης Ζωγράφου

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών συνελήφθη ένας ακόμα Αλβανός μέλος της συμμορίας που με ορμητήριο τις φοιτητικές εστίες στην Πολυτεχνειούπολη στου Ζωγράφου, διέπρατταν εγκληματικές πράξεις

Συνελήφθη (21/10) 21χρονος Αλβανός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα για συμμετοχή στη συμμορία που διέπραττε ένοπλες ληστείες με ιδιαίτερη σκληρότητα και διακινούσε ναρκωτικά.

Πρόκειται για ακόμα ένα μέλος των εγκληματικών ομάδων που δρούσαν με έδρα και ορμητήριο την Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου. Είχε καταδικαστεί για συμμετοχή στη συμμορία των βιαστών με τα Kalashnikov, εξέτισε ποινή κάθειρξης εννέα χρόνων και πριν από περίπου δύο χρόνια είχε αποφυλακιστεί. Αποτυπώματά του ταυτοποιηθηκαν στο δωμάτιο που διαβιούσαν αρχηγικά μέλη της Αλβανικής μαφίας, στη φοιτητική εστία της Πανεπιστημιούπολης.

Σύμφωνα με το ένταλμα σύλληψης ο 21χρονος Αλβανός φέρεται να συμμετείχε στην ομάδα των οκτώ Αλβανών της συμμορίας, με συμμετοχή και στο εμπόριο ναρκωτικών και στις ληστείες. Σε πρόσφατη  ληστεία, ο συνεργός του συνελήφθη σε κουρείο όπου κατέφυγε προσποιούμενος τον πελάτη και απείλησε τους αστυνομικούς κατά τη σύλληψή του με όπλο που κατείχε.

Ο Αλβανός παραπέμφθηκε στον Εισαγγελέα σε ονομαστικοποίηση του εντάλματος σύλληψης που εκδόθηκε στα στοιχεία του.