Συνελήφθη γιατρός στο ΙΚΑ Αλεξάνδρας για εικονικό εμβολιασμό

Μετά από καταγγελία συνελήφθη επ’αυτοφώρω, 75χρονη γιατρός για εικονικό εμβολιασμό, καθώς είχε συνεργασία με συγκεκριμένη νοσηλεύτρια στο ΙΚΑ Αλεξάνδρας

Με το κινητό στο χέρι για “εικονική” αναμνηστική φωτογραφία, η 66χρονη γραμματέας πλαστικής χειρουργού ήθελε να απαθανατίσει τον “εμβολιασμού” της ωστσ να δημοσιεύσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ως… “απόδειξη” προστασίας της από την Covid19 και συνελήφθη με την 75χρονη πλαστικό χειρουργό, και νοσηλεύτρια του ΙΚΑ Αλεξάνδρας.

Οι 75χρονη χειρουργός και η 66χρονη γραμματέας της, συνταξιούχος διοικητική υπάλληλος, η οποία εργαζόταν στο ΙΚΑ Αλεξάνδρας, είχαν έρθει σε συνεννόηση με νοσηλεύτρια με την οποία διατηρούσε η γιατρός συνεργασία, και πραγματοποίησε τον εικονικό τους εμβολιασμό, καθώς δεν ήθελε να μπει σε αναστολή καθώς πραγματοποιούσε χειρουργεία.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ σε συνεννόηση με τη νοσοκόμα, οι δύο γυναίκες μετέβησαν (21/09-11.00) στο εμβολιαστικό Κέντρο του ΙΚΑ Αλεξάνδρας και υποβλήθηκαν σε εικονικό εμβολιασμό, καταστρέφοντας τη δόση.

 

Από το υλικό που είχε καταγράψει η κάμερα που είχαν εγκαταστήσει στο χώρο οι Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων προέκυψε ότι η νοσηλεύτρια δεν είχε… τρυπήσει το μπράτσο της 75χρονης, ενώ είχε πατήσει ελαφρώς το έμβολο της σύριγγας, όταν οι αστυνομικοί εισέβαλλαν στον χώρο συλλαμβάνοντας και τις τρεις γυναίκες, για υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης και παραβίαση μέτρων για την πρόληψη ασθενειών .

Από αναφορές προς την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας, υπήρχαν ενδείξεις για εικονικούς εμβολιασμούς, καθώς είχαν εντοπιστεί μισές σύριγγες και φιαλίδια των εμβολίων.

Οι τρεις γυναίκες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.