Συνελήφθη ένας απο τους δράστες της ληστείας στον “Υφαντή”

Οι επτά ένοπλοι πυροβόλησαν με Kalashnikov υπαλλήλους, τον αδελφό και τον ανιψιό του ιδιοκτήτη της «Υφαντής».

Ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη 36άχρονος ομογενής από το Καζακστάν, σεσημασμένος για ληστείες, κλοπές και πλαστογραφίες οχημάτων ως μέλος της εγκληματικής ομάδας των ενόπλων στη ληστεία της βιομηχανίας αλλαντικών «Υφαντής» (14/12 2016), από Αστυνομικούς του Τμήματος Διωξης Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της ΔΑΑ.

Αποτυπώματα του 36άχρονου ομογενούς, εντοπίζονται- σύμφωνα με Αστυνομικές πηγές του Nantiareport.gr- σε όχημα διαφυγής των δραστών το οποίο εγκατέλειψαν μετά από πρόσκληση εμπρησμού στο εσωτερικό του.

Το ύψος αποτίμησης των κλοπιμαία υπερβαίνει το ποσό του €1.100.000

Σύμφωνα με την Αστυνομία, από κοινού με τουλάχιστον άλλους έξι συνεργούς του, διέπρατταν από το 2016 ένοπλες ληστείες και διαρρήξεις, σε εταιρείες και τράπεζες, καθώς διεπρατταν και κλοπές οχημάτων.

Οι δράστες της ληστείας εισέβαλαν στο λογιστήριο της εταιρείας και πυροβόλησαν με Kalashnikov. Ο αδελφός και ο ανιψιός του ιδιοκτήτη  δέχονται πυρά ενώ οι δράστες στην προσπάθειά τους να διαφύγουν, ενήργησαν πυρά και κατα των Αστυνομικών οι οποίοι τους καταδίωκαν.

Συνελήφθη στο πατρικό του, εν  στο σπίτι ββρισκόταν η μητέρα του

Κατά την προανακριτική έρευνα, έχουν εξιχνιαστεί επίσης, ένοπλη ληστεία, (30/11 2016) σε υποκατάστημα τράπεζας στους Αγίους Θεοδώρους και η διάρρηξη-κλοπή (28/07 2016) στην εταιρεία επεξεργασίας-εμπορίας ρινισμάτων πολύτιμων μετάλλων στον Ασπρόπυργο καθώς επίσης, τρεις κλοπές οχημάτων.