Συνελήφθη αστυνομικός συνδικαλιστής και η σύζυγός του, με αλληλομηνύσεις για ενδοοικογενειακή βία

Με εκατέρωθεν μηνύσεις για ενδοοικογενειακό επεισόδιο, συνελήφθη αστυνομικός και συνδικαλιστής καθώς και η σύζυγός του, οι οποίοι στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι με εντολή Εισαγγελέα

Σύμφωνα με όσα έχουν υποστηρίξει στις καταγγελίες τους οι δύο εμπλεκόμενοι, φέρεται η εν διαστάσει σύζυγος του συνδικαλιστή Αστυνομικού τη Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών να μετέβη σε αθλητικό χώρο που εδρεύει σε περιοχή της Δυτικής Αττικής και είχαν μεταξύ τους σοβαρό επεισόδιο. Με κλήση (20/03-20.00) στην Άμεση Δράση λόγω της έκτασης του επεισοδίου, ζητήθηκε συνδρομή πληρώματος και αστυνομικοί της ΔΙΑΣ μετέβησαν στο χώρο.

Το πλήρωμα που ανταποκρίθηκε στην καταγγελία, διαπίστωσαν ότι πρόκειται για ένστολο ο οποίος διατηρεί τη συνδικαλιστή ιδιότητα. Το ζευγάρι μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, και υπέβαλλαν εκατέρωθεν μηνύσεις καθώς σχηματίστηκε δικογραφία. Για τον ένστολο λόγω της ιδιότητά του, ενημερώθηκε και η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων.

Το εν διαστάσει ζευγάρι έχει αλληλομηνυθεί για ενδοοικογενειακή βία και απλή σωματική βλάβη, επιπλέον ο ένστολος συνδικαλιστής, υπέβαλλε μήνυση για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμιση, παράβαση του αντικαπνιστικού (καθώς στον κλειστό χώρο καταγγέλλει ότι η εν διαστάσει σύζυγός του είχε ανάψει τσιγάρο) και εξύβριση, σε βάρος της εν διαστάσει συζύγου του. Ο αστυνομικός, εξετάστηκε από ιατροδικαστή σύμφωνα με ενημέρωση του NantiaReport.gr, η έκθεση του οποίου πρόκειται να διαβιβαστεί ώστε να συνυποβληθεί στη δικογραφία που διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το NantiaReport.gr, στο χώρο λειτουργεί σύστημα νόμιμης καταγραφής και το βιντεοληπτικό υλικό έχει επίσης συνυποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα, με εντολή του οποίου αμφότεροι αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ για την υπόθεση ακολουθείται η αυτεπάγγελτη διαδικασία.