Συνεχίζει η Μήδεια να πλήττει την Αττική (Συνεχής Ενημέρωση)

Συνεχίζονται τα προβλήματα στο οδικό δίκτυο του Βόρειου Τομέα της Αθήνας και της Ανατολικής Αττικής λόγω επέλασης της “Μήδειας”

Αναλυτική ενημέρωση (εδω), ανά Περιφέρεια σχετικά με διακοπές -απαγορεύσεις κυκλοφορίας, χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων κ.λπ. λόγω καιρικών φαινομένων, καθώς και συμβουλές οδικής ασφάλειας.

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση της ΕΛ.ΑΣ

(16/02-09.00) Χωρίς τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων η κίνηση των οχημάτων στη N.E.O. Αθηνω Κορινθου μετά το σταθμό διοδίων Ελευσίνας και στα δύο ρεύματα (από και προς Κόρινθο).

Απευθύνεται έκκληση προς τους οδηγούς οι οποίοι κινούνται στη Λ.Αθηνών με κατεύθυνση προς Ελευσίνα απο το ύψος του Χαϊδαρίου (περιοχή Παλατάκι ) να κάνουν χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.  Εναλλακτικά για τη μετάβαση τους προς Ελευσίνα και τις όμορες  περιοχες προτείνεται η κίνηση μέσω Αττικής Οδού.

(16/02-06.20) Διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων στη Λ.Αθηνών από το ύψος της BIAMAΞ έως το ύψος της οδού Αντιγόνης και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας

(16/02-04.20) Διακοπή κυκλοφορίας φορτηγών άνω των 3.5 τονων στη Ν.Ε.Ο Αθηνών Κορίνθου από τα διόδια Ελευσίνας έως τον κόμβο Μεγάρων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας

Διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων

• στην Π.Ε.Ο. Αθηνών Κορίνθου απο το 28ο χλμ. έως το 34ο χλμ. και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας

• στη Λ. Μεγάρων Αλεποχωρίου, απο το 5ο χλμ. έως το Αλεποχώρι και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας

Η κίνηση οχημάτων και φορτηγών στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Κορίνθου απο τα διόδια Ελευσίνας εως τον κόμβο Μεγάρων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας διεξάγεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.

(16/02-03.08) Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία οχημάτων Λ.Αλίμου- Κατεχάκη.

(16/02-00.40) Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στη Λ.Μεσογείων.

(16/02-00.18) Διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη Λ.Μεσογείων απο το ύψος της οδού Aγ.Τριάδος στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Γέρακα .