“Συμβόλαιο θανάτου” για τον επιχειρηματία, πρωταθλητή bodybuilding, Μιχάλη Γιατράκη

Σε ενέδρα θανάτου οι δράστες εκτελέσαμε τον 42άχρονο επιχειρηματία μέσα στο πολυτελές τζιπ του στον Αλιμο. Κατά το παρελθόν είχε απασχολήσει τις Αρχές για υπόθεση ναρκωτικών, είχε εκτισει ποινη φυλακισης και αποφυλακιστεί το 2009.


Πρωταθλητής του Bodybuilding και  ιδιοκτήτης νυχτερινού κέντρου αισθησιακών απολύσεων, ο 42άχρονος Μιχάλης Γιατράκης, είναι το θύμα της δολοφονικής ενέδρας έξω από το σπίτι του στον Αλιμο (21/04-00.35).

Ο Γιατράκης είχε συλληφθεί στη Λάρισα για κατοχή 300g κοκαΐνης το 2004, καταδικάστηκε και εξέτισε ποινή μέχρι το 2009, οπότε κι αποφυλακίστηκε.

Στις αρχές της Λ.Συγγρού, ο 42άχρονος ήταν ιδιοκτήτης αισθησιακού κέντρου διασκέδασης με «Κορίτσια τα πιο καλλίγραμμα και εντυπωσιακά της Αθήνας» όπως ανέφερε στο .ιστότοπο της επιχείρησης του.

Οι δρστες επέβαιναν σε ένα μαύρο αυτοκίνητο (BMW) προσέγγισαν το πολυτελές τζιπ του επιχειρηματία, και τον εκτέλεσαν με ριπή kalashnikov. Λίγο αργότερα ο 42άχρονος  κατέληξε στα βαρύτατα τραύματά του καθως το σωμα του ειχε δεχθεί περισσότερες από 15βολιδες του kalashnikov.

Σχεδόν 20λεπτα αργότερα, η Πυροσβεστική έλαβε κλήση για φωτιά σε αυτοκίνητο πίσω από τα κρατητήρια του Ελληνικού. Τα χαρακτηριστικά του οχήματος παράπεμπαν σε αυτό του οχηματος διαφυγής των δραστών. Το όχημα διακτιβωθηκε οτι εφερε πλαστές πινακίδες και είχε δηλωθεί στο Α.Τ της Νέας Σμύρνης. Στο πορτμπαγκάζ λατα τημ αυτοψία οι Αστυνομικοί εντοπίζουν πολεμικό όπλο -kalashnikov-  και γεμιστήρες. Τα ευρήματα μεταφέρθηκαν στην Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών για βαλλιστική εξέταση.

Προανάκριση διενεργεί το τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής με τους Αξιωματικούς να ααναζητού τα κίνητρα των δραστών. Τις επόμενες ημέρες θα κληθούν σε καταθέσεις πρόσωπα απο το οικογενειακό και επαγγελματικό περιβάλλον του θύματος, ενώ αναζητούν βιντεοληπτικό υλικο από κάμερες ασφαλείας καταστημάτων στο οποίο ενδεχομένως έχουν καταγραφει οι κινήσεις των εκτελεστών του.