Στον Ασπρόπυργο εντοπίστηκε καμμένο και το δεύτερο όχημα διαφυγής των επικίνδυνων κακοποιών

Στην περιοχή του Ασπροπύργου εντοπίσθηκε καμμένο και το δεύτερο όχημα διαφυγής των δραστων της αιματηρής ληστείας στη Κηφισιά.

Σχεδόν ένα τέταρτο πριν τις τέσσερις το μεσημέρι (14/12-15.40) εντοπίσθηκε καμμένο το ασημί Audi, το οποίο αναζητούσαν τα πληρώματα της ΕΛΑΣ ως το όχημα διαφυγής των δραστων από την περιοχή της Κηφισιάς, μετά την αιματηρη ληστεία στην έδρα της αλλαντοποιίας “ΥΦΑΝΤΗΣ”. Οι δράστες εγκατέλειψαν το όχημα στην περιοχή του Ασπροπύργου, και προκάλεσαν εμπρησμό ώστε να μην αφήσουν ίχνη της παρουσίας τους στο χώρο. Στο σημείο κλιμάκιο της Πυροσβεστικής ενεργει στο έργο κατασβεση της φωτιας ενώ μεταβαίνει και κλιμάκιο της Ασφάλειας Αττικής.

Νωρίτερα στο τέρμα της οδού Λάϊου στην Κηφισιά, εντοπίσθηκε  (14/12-15.10) το μαύρο BMW στο οποίο επέβαιναν οι επικίνδυνοι κακοποιοί. Οι δράστες προκάλεσαν εμπρησμό στο όχημα και επιβιβάστηκαν σε δεύτερο όχημα  (ασημί Audi) με το οποίο διέφυγαν από το σημείο. Συνεχίζονται οι αναζητήσεις για τον εντοπισμό τους.

Με βαρύ οπλισμό δύο Kalashnikov και πιστόλι, τέσσερις κουκουλοφόροι κατά τη διάρκεια ληστείας (14/12-15.00) στην έδρα της αλλαντοποιίας “ΥΦΑΝΤΗΣ”, στην Κηφισιά, πυροβόλησαν και τραυματιζαν σοβαρά δύο άτομα- από πληροφορίες πρόκειται για υπαλλήλους του λογιστηρίου της εταιρείας- στα πόδια για να τους παραδώσουν τα χρήματα.

Κατά τη διαφυγή του οι επικινδυνοι κακοποιοι πυροβόλησαν κατά πληρώματος της Άμεσης Δράσης (ΔΙΑΣ) που εντόπισε το όχημα διαφυγής των δραστων, χωρίς να προκαλέσουν τραυματισμό των Αστυνομικών.

Οι κακοποιοί κρίνονται ιδιαίτερα επικίνδυνοι, και εφέρουν βαρύ οπλισμό.