Στον “αέρα” της ert-Open.. ο Ρουβίκωνας- Καταγγέλλει το.. απειλητικό τηλεφώνημα για βόμβα στο κτήριο της ΠΟΣΠΕΡΤ

Η συχνότητα της ert-Open “άνοιξε” στην.. ομάδα αντιεξουσιαστών του “Ρουβίκωνα” σε θέση “ραδιοφωνικού παραγωγού”. Η δεύτερη εκπομπή τους, ωστόσο, αναβλήθηκε όταν προειδοποιητικό τηλεφώνημα για απειλή πυροδότησης βόμβας προκάλεσε κινητοποίηση της ΕΛΑΣ και εκκενώθηκε το κτήριο.

Κείμενο που υπογράφει η οργάνωση του “Ρουβίκωνα” καταγγέλλει την ψευδή τηλεφωνική αναγγελία για απειλή βόμβας στις εγκαταστάσεις της ΠΟΣΠΕΡΤ (12/12), που προκάλεσε την εκκένωση του κτηρίου.

Στο ίδιο κτήριο της Λ.Μεσογείων, στεγάζεται και η αυτοδιαχειριζόμενη διαδικτυακή ert-Open, η οποία έχει παραχωρήσει τον “αέρα” της στο Ρουβικωνα και μέλη της αντιεξουσιαστικής ομάδας σε θέση ραδιοφωνικού παραγωγού, είχαν προγραμματισμένη τη “δεύτερη τακτική 15θήμερη ραδιοφωνική εκπομπή”  τους.

..”τα αποτελέσματα αυτής της φάρσας ήταν ότι η εκπομπή μας τελικά δεν έγινε, η ΕΡΤ Open αναστατώθηκε  (..) Ο καθένας μπορεί εύκολα να βγάλει τα συμπεράσματά του για την σκοπιμότητα της φάρσας όπως και για την κακομοιριά του να σηκώνεις ένα ακουστικό και να ταλαιπωρείς ανέξοδα τόσο κόσμο (..) Όσοι θέλουν να κάνουν πόλεμο μέσω ενός τηλεφώνου ας έχουν υπόψη τους την ευθύνη που αναλαμβάνουν σε μια τέτοια απευκταία περίπτωση”.. αναφέρουν σε κείμενο που υπογράφουν τα μέλη της αναρχικής  συλλογικοτητας.