Στο Εφετείο, κατέθεσε ο Γιώργος Αποστολόπουλος

Ενώπιον του Εισαγγελέα Εφετών Παναγιώτη Παναγιωτόπουλου κατεθεσε (20/12) ο Γιώργος Αποστολόπουλος συνοδευόμενος από το δικηγόρο του, Παύλο Σαράκη, για την καταγγελία σε βάρος του, για απόπειρα χρηματισμού από τον Βουλευτή των ΑΝΕΛ, Παύλο Χαϊκάλη.

image

Κατά την εξέτασή του στο γραφειο του Εισαγγελέα Εφετείο Αθηνών Παναγιώτη Παναγιωτόπουλου, φέρεται να υποστήριξε ότι, ηταν δική του πρωτοβουλία, όταν συναντήθηκε και συζήτησε με το Βουλευτή των ΑΝΕΛ Παυλο Χαϊκάλη και τον προσέγγισε, ενω υπαινίσσεται ότι έχει μάρτυρες και ότι διαθέτει στοιχεία που αποδεικνύουν τους ισχυρισμούς του. ” Είμαι σύμβουλος επιχειρήσεων, δεν λειτουργώ για λογαριασμό κανενός. Πρώτος μου έκανε νύξη για λεφτά ο Χαϊκάλης, είχαμε φιλική σχέση και συνεχώς μου ζητούσε λεφτα. Το έκανα για να αποδείξω στον Π.Καμμένο ότι ο Χαϊκάλης είναι ανέντιμος και πολιτικά ανήθικος” φέρεται να υποστήριξε ενώπιον του Εισαγγελέως.

Σε ερωτήσεις δημοσιογράφων ο Γιώργος Αποστολόπουλος παρέπεμψε στο δικηγόρο του Παύλο Σαράκη, ο οποίος σε δήλωσή του ανέφερε, «Μετά από κλήση της εισαγγελέως Εφετών ο κ. Αποστολόπουλος κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις στο πλαίσιο της έρευνας που γίνεται μετά τις καταγγελίες του κ. Χαϊκάλη. Ανταποκριθήκαμε αμέσως και δώσαμε εξηγήσεις. Δεν ζητήσαμε προθεσμία και αποσαφηνίσαμε την πραγματικότητα. Δεν προκύπτει κανένα ποινικό αδίκημα και δεν υπάρχει κανένα πολιτικό θέμα όπως το παρουσιάζει ο κ. Χαϊκάλης. Η πραγματικότητα είναι όπως την κατέθεσε ο κ. Αποστολόπουλος χωρίς μοντάζ. Πολιτικά ατοπήματα έχει διαπράξει ο κ. Χαϊκάλης. Τα βίντεο είναι μονταρισμένα. Οι συνομιλίες που υπάρχουν έγιναν για να αποκαλυφθεί η ηθική υπόσταση του κ. Χαϊκάλη. Τα γεγονότα δεν έχουν τη διάσταση που παρουσιάζεται. Το ποινικό και το πολιτικό θέμα αφορά την άλλη πλευρά».

Μετα την κατάθεση του Γ.Αποστολόπουλου, ενώπιον του Εισαγγελέως Εφετών (20/12), έχουν κληθεί σε κατάθεση (21/12) ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, και ο Βουλευτής των ΑΝΕΛ, Π.Χαϊκάλης.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport