Στο Αυτόφωρο ο Βαξεβάνης μετά από μήνυση της συζύγου του Στουρνάρα

Βαξεβάνης,και ο δημοσιογράφος Βασίλης Ανδριανόπουλος, μετά από μήνυση που κατέθεσε εναντίον τους  η σύζυγος του διοικητή της ΤτΕ Γιάννη Στουρνάρα, για συκοφαντική δυσφήμηση.

Η υπόθεση αφορά πρωτοσέλιδο δημοσίευμα  με τίτλο «Οικογένεια Στουρνάρα – Μεγάλος έρωτας με τις φαρμοκοβιομηχανίες», όπου η κ. Λίνα Νικολοπούλου, φέρεται να έχει εισπράξει παράνομα από το ΚΕΕΛΠΝΟ 400 χιλιάδες ευρώ.

Η κ. Νικοοπούλου υποστηρίζει ότι το επίδικο δημοσίευμα  χρησιμοποιεί υποτιμητικά σχόλια για την ίδια και τον σύζυγό της και φωτογραφίες από προσωπικές τους στιγμές. «Με υποτιμά ως επαγγελματία όταν ισχυρίζεται ότι χρησιμοποιώ το κύρος του συζύγου μου για να αναλαμβάνω ‘’δουλειές’’. Λέει ότι οργανώνω εκδηλώσεις του “αέρα”’ με χορηγίες που λαμβάνω με την ιδιότητα της συζύγου ισχυρού πολιτικού άνδρα».

Τι απαντά ο Κώστας Βαξεβάνης

«Τους ενημερώνω πως αφού θέλουν τόσο πολύ να με πάνε στα δικαστήρια βίαια, με χειροπέδες και φωτογραφίσεις, θα φροντίσω να είμαι εκεί. Στις 12 το μεσημέρι θα είμαι στα δικαστήρια, όπου φαντάζομαι δε θα τολμήσει να είναι ο κύριος Στουρνάρας. Και αφού είναι τόσο πολύ φίλοι και θαυμαστές του “μέντορα” Γιάννου Παπαντωνίου, να τους θυμίσω και την κατάληξή του».