Στην Κέρκυρα ο παιδοκτόνος σε κελί απομόνωσης.

Στις φυλακές της Κέρκυρας αναμένεται τελικά με μεταχθεί -αύριο- μετά απόσυννενόηση των Εισαγγελικών Λειτουργών, με το Υπουργείο Δικαιοσύνης, ο 27χρονος Βούλγαρος παιδοκτόνος. Αν και η αρχική εισαγγελική παραγγελία εγκλεισμού του, είχε εκδοθεί για τις Φυλακές των Τρικάλων, κρίθηκε ασφαλέστερο το περιβάλλον των Δικαστικών Φυλακών Κέρκυρας.Σύμφωνα με πληροφορίες από το Υπουργείο Δικαιοσύνης, έχει προετοιμαστεί το κελί όπου θα κρατηθεί -αρχικά- μόνος του, ώστε να αποφευχθεί το ενδεχόμενο επαφής με άλλους κρατουμένους για λόγους ασφαλείας.

Ο 27χρονος Βούλγαρος, κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του στη 10η τακτική Ανακρίτρια για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, και αναμένεται να διανυκτερεύσει στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ μέχρι το πρωί, οπότε και έχει προγραμματιστεί η μεταγωγή του στις Φυλακές της Κέρκυρας.
Νωρίτερα κατά τη μεταγωγή τους στο Ανακρτιτικό γραφείο, ο 27άχρονος, έγινε αποδέκτης της οργής και των ύβρεων πολιτών, οι οποίοι βρέθηκαν στα Δικαστήρια για νομικές τους υποθέσεις.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport