Στα “χαρακώματα” των επιρροών, για να γίνουν και να μην πάρουν ευθύνες οι Αντιστράτηγοι

Οι αλλαγή της φυσικής ηγεσίας για την ΕΛ.ΑΣ σε έκτακτο ΚΥΣΕΑ έχει προκαλέσει αναστάτωση μεταξύ των Ανώτατων Αξιωματικών, μετά την πλήρωση της θέσης Υπαρχηγού του Σώματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες απο Αστυνομικές πηγές του Nantiareport.gr, η Επιτελάρχης της ΕΛ.ΑΣ Αντιστράτηγος Ζαχαρούλα Τσιριγώτη, παραμένει στη θέση της ως Επιθεωρητής Αλλοδαπών και Συνόρων της ΕΛ.ΑΣ

Ωστόσο σε επίπεδο των δύο επιθεωρητών (Νότιου και Βορείου Ελλάδος) επικρατεί αναστάτωση και οι επικοινωνίες με πρόσωπα επιρροής είναι σε εξέλιξη.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές ενημέρωσης του Nantiareport.gr, ο Αντιστράτηγος, Επιτελάρχης της ΕΛ.ΑΣ Μιχάλης Καραμανλάκης φέρεται να καταλαβαίνει τη θέση του  Υπαρχηγού του Σώματος.

Οι πηγές ενημέρωσης επισημαίνουν ότι εμπλοκή παρουσιάζεται μεταξύ του Επιθεωρητή Βορείου Ελλάδος της ΕΛ.ΑΣ Ανδρέα Αποστολόπουλου ο οποίος επιθυμεί την ανάληψη του Χαρτοφυλακίου του Επιθεωρητή Νοτίου Ελλάδας καθώς ο Αντιστράτηγος Χρήστος Δραγατάκης, αναλαμβάνει ως Επιτελάρχης της ΕΛ.ΑΣ σε πλήρωση της ξενης θεσης, με αναφορές για να αποφύγει την ευθύνη των Μέτρων της ΔΕΘ.

Ο πρώτος στην επετηρίδα Υποστράτηγος πληρώνει τη θέση Αντιστρατήγου

Την κενή θέση Αντιστρατήγου που προκύπτει, πληρώνεται από τον πρώτο στην επετηρίδα Υποστράτηγο, με τον σημερινό Αττικάρχη Χρήστο Παπαζαφείρη, εκτός απροόπτου να ανεβαίνει στο Μέγαρο της Λ.Κατεχάκη και τον πρώτο βοηθό να αναλαμβάνει την πλήρωση της θέσης του.