ΣΟΚ- Τέσσερις Αστυνομικοί βρέθηκαν θετικοί στο “Μαντου”

Ολοκληρώθηκαν οι εργαστηριακές εξετάσεις στους Αστυνομικούς που ειχαν κληθεί απο την Υπηρεσία τους για έλεγχο φυματίωσης. Τέσσερις Αστυνομικοί και ο ΖΗΤΑς που ειχε προβεί στη σύλληψη του αλλοδαπου, βρεθηκαν “θετικοί”

Μετα το αρχικο σοκ στο άκουσμα της φυματίωσης, τα εργαστηριακά αποτελέσματα επιβεβαίωσαν ό,τι απευχόντουσαν ολοι.. Η πραγματικότητα για τέσσερις Αστυνομικούς κι εναν ΖΗΤΑ -ο οποιος ειχε συλλάβει τον Αφγανό- ο οποίος στη συνέχεια μεταφέρθηκε φρουρούμενος για νοσηλεία στο Νοσοκομείο, βρεθηκαν θετικοί στο “Μαντού”.

Γραφαμε (08/09) στο nantiareport.gr (“ΕΛΑΣ: Διεθεταν Αστυνομικούς σε υπηρεσια “) Με τους Αστυνομικούς υπηρεσιών της ΔΑΒΑΑ να ενημερώνει οσους ενστολους σχετίζονται με την σύλληψη, μεταγωγή και φύλαξη στο Νοσοκομείο του Αφγανου κρατουμένου να μεταβουν στη ΓΑΔΑ για έλεγχο φυματίωσης.

Τα αποτελεσμστα διαβιβαστηκαν σημερα στην ΕΛΑΣ. Στους Αστυνομικους χορηγηθεί 6άμηνη φαρμακευτική αγωγη οποτε θα ακολουθήσει επανελεγχος.

Συμφωνα με πληροφορίες του nantiareport.gr,  στην ΔΑΒΑΑ επικρατεί αναστάτωση μεταξυ των Αστυνομικών, ενω υπάρχουν σκεψεις μεταξυ των Αστυνομικών που βρεθηκαν “θετικοι” να υποβάλλουν μηνύσεις κατα παντός υπευθύνου.