Σοφικό Κορινθίας: Δολοφόνησε τη σύζυγό του, την ενταφίασε και δηλωσε την εξαφάνισή της

Με ποινική δικογραφία  και κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση και προσβολή νεκρού, συνελήφθη 71άχρονος, για τη δολοφονία της συζύγου του, για την οποία είχε δηλώσει εξαφάνιση.

Ο 71άχρονος φέρεται να ομολόγησε ότι δολοφόνησε την 70άχρονη σύζυγό του με σφυρί, τη μετέφερε και ενταφίασε το πάτωμα της, στον οικογενειακό τάφο στο νεκροταφείο του Σοφικού και στη συνέχεια δήλωσε την εξαφάνισή της, στην Αστυνομία.

Το ζευγάρι των ηλικιωμένων κάτοικοι Αθηνών, διατηρούσαν εξοχικό στο Σοφικό Κορινθίας. Ο 71άχρονος, επεστρεψε στην Αθηνά παρουσιάστηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της Νέας Ιωνίας (29/05) και δήλωσε την “εξαφάνιση” της συζύγου του. Κατά την εξέτασή του, όταν κλήθηκε να δώσει λεπτομέρειες, βρέθηκε να μην είναι σε θέση να απαντήσει με πειστικό τρόπο για την εξαφάνισή της, στάση που τον έθεσε στους άμεσα υπόπτους.

Ο 71άχρονος ομολόγησε (02/06) τη δολοφονία της συζύγου του, την οποία έπληξε στο κεφάλι με σφυρί, προκαλώντας της θανατηφόρα πλήγματα. Στη συνέχεια έθαψε το πτώμα της στον οικογενειακό τάφο που διατηρούν στο κοιμητήριο του Σοφικού και αναχώρησε για την Αθήνα, όπου και δήλωσε την εξαφάνισή της στο ΤΑ Ν.Ιωνίας.  Ο ίδιος υπέδειξε στους Αστυνομικούς το σημείο ενταφιασμού της συζύγου του, ομολογησε την πραξη του και συνελήφθη.

Με την ποινική  δικογραφία σε βάρος του ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κορίνθου.

_____

* Φωτο αρχείου