Σκιάθος: Εισαγγελική παρέμβαση για

Το ατύχημα με Βρετανή τουρίστρια προκάλεσε την παρέμβαση της Εισαγγελίας Βόλου, με την προανάκριση να έχει ανατεθεί στο Α.Τ. Σκιάθου

Η προσέγγιση τουριστών και ντόπιων στον εξωτερικό χώρο του αεροδρομίου Σκιάθου, σε τμήμα της παραλίας για να καταγράψουν σε βίντεο τις προσγειώσεις και απογειώσεις των αεροσκαφών, στο διάδρομο προσγείωσης, μεσα σε μια εβδομάδα εχει συνέπεια δυο σοβαρά περιστατικά τραυματισμών, εξαιτίας της πίεσης των αερίων που προκαλούν οι τουρμπίνες των αεροσκαφών στο διάδρομο προσγείωσης.

Βρετανίδα υπήκοος, 61 ετών, τραυματίστηκε σοβαρά καθως έπεσε στο έδαφος, από το πεζούλι που είχε σκαρφαλώσει για να βιντεοσκοπήσει από καλύτερη θέση απογείωση  αεροσκάφους με αποτέλεσμα να υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Η γυναίκα απο τη Βρετανία διακομίσθηκε το μεσημέρι (06/07-15.00) από τη Σκιάθο στο λιμάνι του Βόλου, με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής και νοσηλεύεται.

Το νέο ατύχημα προκάλεσε την παρέμβαση της εισαγγελίας Βόλου με την προανάκριση να διενεργείται απο το Α.Τ. Σκιάθου. Ειχε προηγηθεί (19/06), ο ελαφρύς ταυτισμός σε ανάλογοατύχημα, 79χρονου τουρίστα, ο οποίος ωστόσο δε χρειάστηκε  νοσηλεία.