Σκαραμαγκάς: Συνεχίζονται οι έρευνες για την 3,5 ετών Μαρία- Ειρήνη

Με τη συμμετοχή της Πυροσβεστικής και κλιμακιου της ΕΜΑΚ, με ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά, εθελοντές και Οργανώσεις συνεχίζονται οι ερευνες στην περιοχή σε αναζήτηση της 3,5 ετών Μαρίας Ελένης, το κοριτσάκι το οποίο εξαφανίστηκε ανήμερα το Πάσχα .

image

Αστυνομία, Πυροσβεστική, κλιμάκιο της ΕΜΑΚ, εθελοντές, και μέλη του Ερυθρού Σταυρού σαρώνουν την περιοχή του Σκαραμαγκά για να βρεθεί το 3,5 ετών κοριτσάκι, το οποίο αναζητείται από το μεσημέρι της Κυριακής του Πάσχα  (01/05).

Οι ολονύχτιες έρευνες δεν απέφεραν αποτέλεσμα, με τις μονάδες της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και κλιμακιο της ΕΜΑΚ, με ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά, να ερευνούν την περιοχή στην οποία προσδιορίσθηκε  ως ακτινα απο το σημειο οπου εξαφανίστηκε το παίδι. Με το πρώτο φως της μέρας, οι έρευνες επεκτάθηκαν και στην περιοχή κοντά στο Κέντρο Κράτησης στο Σχιτό και στην περιοχή του καταυλισμού των Ρομά. Σύμφωνα ωστόσο με Αξιωματικό της ΕΜΑΚ, ο οποίος συμμετέχει στην έρευνα αναζήτησης, η έρευνα εκτείνεται σε μια εξαιρετικά δύσκολη περιοχή.

image

 Η μάντρα αυτοκινήτων του Γιώργου Πρίντεζη, παππού της 3,5ετών Μαρίας Ειρήνης, περιγράφεται από τους Αστυνομικούς και την ΕΜΑΚ, δεδαλώδης, και επικύνδυνος χώρος για ένα τόσο μικρό παιδί, με άγνοια του κινδύνου καθώς στην πίσω πλευρά ο περιφραγμένος οικοπεδικός χώρος, καταλήγει σε γκρεμό.

Το κοριτσάκι μαζί με την οικογένειά της είχαν βρεθεί σε μαντάρα σκραπ στο Σκαραμαγκά για να γιορτάσουν το Πάσχα (01/05) και υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, εξαφανίστηκε ενώ έπαιζε με τον αδελφό της.

“Μέσα σε τρία λεπτά έχασα το παιδί” επαναλαμβάνει ο Αντώνης Πρίντεζης, πατέρας της μικρής Μαρίας Ελενης, που έχει εξαφανιστεί. «Πήγαμε στον πατέρα μου, να χαρεί και ο παππούς τους, μαζι με τα δυο παιδακια μας, εκεί είναι η επιχείρησή του, να κάνουμε Πάσχα να ψήσουμε. Εμείς μένουμε στον Πειραιά. Φοβάμαι ότι μου το κλέψανε το παιδί. Η περιοχή είναι γεμάτη τσιγγάνους».

Μεγάλη κινητοποίηση εθελοντών Οργανώσεων και στα social media με τις φωτογραφίες της μικρής να διακινούνται σε αναζήτηση της μικρής Μαρίας Ελένης. «Έψηνα το αρνί και έχασα το ένα μου παιδί. Κάνουμε έκκληση να βρεθεί το παιδί μας. Κοντεύουμε να τρελαθούμε από αγωνία, είμαστε σε απόγνωση», ο Αντώνης Πρίντεζης, απευθύνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει σχετικά να απευθυνθεί στις Αρχές.