Το ανήλικο αγόρι με συγκατάθεση του κηδεμόνα, διασκέδαζε στο θαλάσσιο πάρκο της παραλίας, όταν υπό συνθήκες που ερευνά η Λιμενική Αρχή, τραυματίσθηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο
Το 6χρονο αγόρι από τη Σερβία τραυματίστηκε στο κεφάλι, ενώ διασκέδαζε το μεσημέρι του Σαββάτου (13/07), στο θαλάσσιο πάρκο στην παραλία «Τρανή» Αμμούδα, του Αγίου Νικολάου, στη Σιθωνία Χαλκιδικής.
Άμεσα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή του Όρμου Παναγιάς και πλήρωμα της Λιμενικής Αστυνομίας μετέβη στο χώρο της παραλίας του Αγίου Νικολάου Σιθωνίας.
Ο 6χρονος Σέρβος, αλλοδαπός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ, αρχικά στο Κέντρο Υγείας του Αγίου Νικολάου και στη συνέχεια, για προληπτικούς λόγους διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής.
Προανάκριση διενεργεί το Λιμενικό Φυλάκιο Όρμου Παναγιάς.