Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της 13άχρονης Ζωής Μπουραντά

Amber Alert εχει ενεργοποιηθεί για την εξαφάνιση της 13άχρονης Ζωής Μπουραντά, από την Πετρούπολη. Εντοπίσθηκε το κινητό της τηλέφωνο.

Amber_alert

Το κινητό τηλέφωνο της ανήλικης Ζωής Μπουραντά, εντοπίστηκε κοντά σε δρόμο στο Μοναστηράκι κατά τις ερευνες απο την Αστυνομία ενω η 13άχρονη παραμένει αγνοούμενη. Οι γονείς της ανηλικης φέρονται να έχουν εκφράσει φόβους στο ενδεχόμενο να την ανήλικη να παρέσυρε κάποιος “εικονικος φιλους” μέσα από το facebook. Ενω και το laptot της ανηλικης εξετάζεται ενδελεχώς στο ενδεχόμενο να προκύψουν ευρήματα  τα οποια θα οδηγήσουν στον εντοπισμό της Ζωής Μπουραντά.

Ηταν το απογευμα της περασμενης Κυριακής (16/10-17.30), όταν η 13χρονη Ζωή επέστρεψε στο πατρικό της μετά από επίσκεψη στο σπίτι φίλης της και ζήτησε από τη μητέρα της να πάει μέχρι το περίπτερο για να αγοράσει κρουασάν. Ήταν η ιδια η ανήλικη, σχεδον 10λεπτα αργοτερα, η οοποι τηλεφώνησε στη μητέρα της και της ανεφερε οτι, βρήκε κάποια φίλη μου στο δρόμο και θα καθυστερούσε, λίγο.. Οι ώρες ωστόσο περνούσαν και η 13άχρονη Ζωή δεν επέστρεφε.

Οι γονείς της έφηβης μαθητριας, δήλωσαν λίγο αργότερα την εξαφάνισή της στις αστυνομικές αρχές και σήμανε Amber Alert. Η Ζωή Μπουραντά, έχει καστανά μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 155 εκ., βάρος 42 κιλά κι όταν εξαφανίστηκε φορούσε μαύρη αθλητική φόρμα και μωβ αθλητικά παπούτσια.