Σήμερα.. τα σπουδαία για τους Αξιωματικούς της ΕΛΑΣ

Με τα σταθερά τηλέφωνα και τ κινητά στο μαξιλάρι ξημέρωσε για τους Αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ .. η Τρίτη.

Με αγωνία και προβληματισμό οι Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ αναμένουν την κρίση για την πορεία της Υπηρεσιακής τους σταδιοδρομίας, για το αν το γνώριμο γραφείο τους παραμείνει σημείο προορισμού ή θα κριθούν “ευδοκιμως τερματίσαντες τη σταδιοδρομία τους”.

Με “τα φεγγάρια” οι .. αλλαγές στην διοίκηση της ΕΛ.ΑΣ

Αστυνομικές πηγές επισημαίνουν στο Nantiareport.gr, το μεγάλο ερώτημα των Κρίσεων, με δεδομένο ότι είχαν προηγηθεί και οι έκτακτες πριν τέσσερις μηνες, “ανακατεύοντας” την ανθρωπογεωγραφία των Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. Πόσο βαθιά θα φτάσουν στην επετηρίδα των Αστυνομικών Διευθυντών και κατεπέκταση των Αστυνομικών Υποδιευθυντών που θα κληθούν να καλύψουν τα κενά που προκύπτουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Nantiareport.gr αναμένεται λίγο μετά τις 09.00 (19/02) να ξεκινήσει η διαδικασία για τη νέα ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ, με τοςυ Αντιστρατήγους του Στρατού που θα λάβουν μέρος στο Ανώτατο Συμβούλιο Κρίσεων, να κρίνουν τους Αντιστρατήγους της ΕΛ.ΑΣ.

Όπως διαφαίνεται στο βαθμό των Αντιστρατήγων, οι αλλαγές δεν δείχνει να επηρεάζουν ανατρεπτικά την επετηρίδα της δομής τη ηγεσία. Ωστόσο στο βαθμό των Ταξιαρχιών οι άλλες φημολογείται ότι θα είναι αισθητές ως προς το επιλογές τα πρόσωπα και τις θέσεις..

Για οποιαδήποτε εξέλιξη, το Nantiareport.gr θα σας ενημερώσει άμεσα.