Συγκλονίζει ο τραγικός πατέρας: Είδα την οικογένειά μου να καίγεται

Η μαρτυρία του Υπάτιου Πατμανόγλου σύζυγος της 33άχρονης Αποστολίας Παπαδοπουλου Πατμανόγλου και πατέρας του 3χρόνου γιου τους, είδε το οικογενειακό αυτοκίνητο Honda Civic να φλέγονται και την οικογένειά του να έχει παρασύρεται στο θάνατο στο τροχαίο δυστύχημα της Εθνικής Οδού στο Ύπατο Θηβών.

«Σταμάτησα στο πάρκινγκ για να πάω να κάνω την ανάγκη μου και μόλις μπήκα στην τουαλέτα, ξαφνικά πήρε φωτιά όλο το κτίριο. Δεν είχε φως και έβλεπα μόνο φλόγες και καπνούς» αναφέρει και σημειώνει, «..βγήκα έξω βλέπω το αυτοκίνητό μου κομμένο στα δυο και προσπαθώ να καταλάβω τι έγινε και δεν μπορώ. Βλέπω την οικογένειά μου να καίγεται. Έβλεπα νεκρούς παντού. Παίρνω τηλέφωνο τον αδερφό μου και του είπα να έρθει να με πάρει. Ήρθε το ΕΚΑΒ και μου είπαν οι άνθρωποι «ψυχραιμία». Πού να τη βρω την ψυχραιμία, ούτε στο χειρότερο εχθρό αυτό να βλέπεις τη γυναίκα σου και το παιδί σου καμένο. Έγιναν όλα μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Το παιδί μου δεν κοιμόταν, η Αποστολία ήταν μέσα στο αμάξι με το παιδί, δεν κατέβηκαν γιατί το παιδί ήταν ανήσυχο».

“Θέλω να δώσω συλλυπητήρια και στις άλλες οικογένειες. Τα παιδιά αυτά δεν ήθελαν ούτε να σκοτωθούν, ούτε να σκοτώσουν την οικογένειά μου. Συλλυπητήρια και σε αυτή τη μάνα που κάηκε το παιδί της».

Ο Υπάτιος Πατμάνογλου σε δηλωσή του στην κάμερα της εκπομπής της Χριστίνας Λαμπίρη, σημείωσε «Έφταιγε δεν έφταιγε η ψυχούλα του το ήξερε. Τέσσερις ζωές έφυγαν» ενω διέψευσε ότι η Αποστολία ήταν έγκυος, «Κάναμε προσπάθειες… γι αυτό κατεβαίναμε στον γυναικολόγο…«, επεσήμανε.