Σφακιά Κρήτης: Τα θύματα του δυστυχήματος αδέλφια οδοντίατροι και φίλος τους επιχειρηματίας- Παραμένει σε νοσηλεία ο τέταρτος της παρέας

Τραγική η συνέχεια του μπάτσελορ και το χρονικό του δυστυχήματος με τρείς νεκρούς και έναν τραυματία, στα Σφακιά, όταν το ταχύπλοο  στο οποίο επέβαιναν προσέκρουσε με μεγάλη ταχύτητα σε βράχια στην ακτογραμμή.

Το προγαμιαίο γλέντι (μπάτσελορ) με πρόσκληση του γαμπρού στην παρέα των Χανιωτών τους έσμιξε στα νότια παράλια του Νομού και να γιορτάσουν. Στην επιστροφή των τεσσάρων από την Αγιά Ρουμέλη με κατεύθυνση προς το Λουτρό όπου και θα διανυκτέρευαν, το σκάφος που επέβαιναν έπεσε στα βράχια, στην περιοχή του Φοίνικα.

Οι τρεις Χανιώτες έχασαν ακαριαία τις ζωές τους με τον τέταρτο ο οποίος φέρει σοβαρά τραύματα, να περισυλλέγεται  από τα βράχια, στην περιοχή του Φοίνικα στα Σφακιά. Ο ηλικίας 31 ετών ανδρας, σοβαρά τραυματισμένος, απο το ιατρείο της Χώρας Σφακίων μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χανίων, με πολλαπλά κατάγματα στα πλευρά.

Άνδρες του Λιμενικού, διενεργουν αυτοψία στο σκάφος απο κοινου με πραγματογνώμονες στο σκάφος για να εξακριβώσουν στα αίτια της τραγωδίας .

Ο τραυματίας, δεν γνωρίζει για την τραγική κατάληξη και τους θανάτους των φίλων του

Μεταξύ των θυμάτων δύο αδέλφια οδοντίατροι, o 32άχρονος Στέλιος Κωνστανταράκης,  και ο 33άχρονος Κωστής Κωστανταράκης.

ΣΦΑΚΙΑ ΚΡΗΤΗ_ΝΑΥΤΙΚΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ_3ΝΕΚΡΟΙ

Ο μικρότερος σε ηλικία, αποφοίτησε από την οδοντιατρική Σχολή Univerzita Pavla Jozefa Šafárika στο Kosice το 2010. Στη συνέχεια, υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία ως οδοντίατρος, και το 2012 ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στην εμφυτευματολογία στο UCLA στο Λος Άντζελες, μέλος της ITI (International Team for Implantology) και gIDE (global institute for dental education) .

Ο μεγαλύτερος αδελφός, γενικός οδοντίατρος με εξειδίκευση στην κλινική και χειρουργική μικροενδοδοντία. Σπούδασε στην οδοντιατρική σχολή Univerzita Pavla Jozefa Šafárika στο Kosice και αποφοίτησε το 2010. Συνέχισε για μεταπτυχιακές σπουδές στο Τορίνο (Università degli Studi di Torino) και εξειδικεύτηκε στην κλινική και χειρουργική μικροενδοδοντία. Μέλος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Χανίων (Ο.Σ.Χ.), μέλος του Ενδοδοντικού συλλόγου Ιταλίας (SIE – Società Italiana di Endodonzia).

Το τρίτο θύμα, ο 35χρονος Μανώλης Τσεπίσης, συνιδιοκτήτης νυχτερινού μπαρ στα Χανιά, ιδιαίτερα δημοφιλής και κοινωνικός στη Χώρα.