Σέρρες: «Ηλικιωμένη σκέφτηκε να αυτοκτονήσει επειδή γνωστή της την ενημέρωσε για το.. χάραγμα της Αποκάλυψης»!

Η πανδημία του κορωνοϊού έχει ενισχύσει συνωμοσιολογίες και “κίνημα αρνητών” με άτομα μεγάλης ηλικίας και όσων εύκολα και άκριτα αποδέχονται τις “θεωρίες” να έχουν οδηγηθεί σε αδιέξοδα, όπως η περίπτωση ηλικιωμένης στις Σέρρες

Την περίπτωση της ηλικιωμένης, μεταφέρει μέσα από το λογαριασμό που διατηρεί στα κοινωνικά δίκτυα η δικηγόρος της πόλης, Μαριάνθη Νούσκαλη, ο οποία εμβρόντητη όπως περιγράφει την άκουγε να της περιγράφει πώς μια γνωστή της, καθημερινά της μεταφέρει όσα διαβάζει στο διαδίκτυο και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο «κορωνοϊός  δεν υπάρχει, και το επερχόμενο εμβόλιο είναι το χάραγμα της Αποκάλυψης»..

Ολόκληρο το κείμενο της ανάρτησή της, «Πώς ο χαζός μπορεί να σε τρελάνει. Ως γνωστόν υπάρχουν άνθρωποι που ζουν μόνοι, μεγάλοι σε ηλικία, χωρίς επαφή με την τεχνολογία, οι οποίοι λόγω της κατάστασης δεν έχουν κοινωνική ζωή. Το αποτέλεσμα? Μερικές φορές καθίστανται έρμαια ηλιθίων. Εδώ και χρόνια γνωρίζω μια ηλικιωμένη κυρία που δε συνάντησα εδώ και μήνες λόγω των μέτρων. Σήμερα της τηλεφώνησα να δω τι κάνει και έπαθα σοκ. Η γυναίκα ήταν σε πανικό, μου έλεγε ότι έχει σκεφτεί μέχρι και να αυτοκτονήσει, διότι μια φίλη της της τηλεφωνεί κάθε μέρα και της λέει σύμφωνα με όσα διαβάζει στο διαδίκτυο, ότι ο κορωνοϊός δεν υπάρχει και το επερχόμενο εμβόλιο είναι το χάραγμα της αποκάλυψης, ώστε όποιος το κάνει θα πάει στην κόλαση. Πρέπει να μιλούσαμε 2 ώρες για να τη συνεφέρω και να μου πει ότι της ανέβασα την ψυχολογία και δε θα ξαναδεχτεί τέτοιες παρεμβάσεις. Πόσοι άλλωστε άνθρωποι απομονωμένοι που δέχονται επιρροές μόνο από τα κανάλια και τους τρελούς ξεπέρασαν τα όριά τους????», διερωτάται, η δικηγόρος των Σερρών.