Σεπόλια: Στις επικοινωνίες και στο “συνοδό” στα «ραντεβού» η έρευνα για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης

Με την ονομαστική αναφορά της 12χρονης για άνδρα ο οποίος τη συνόδευε στα ραντεβού βιασμού και την ταυτοποίηση στις επαφές που επικοινώνησαν με τον μαστρωπό βιαστή της ανήλικης συνεχίζονται οι έρευνες για την υπόθεση

Η 12χρονη παραμένει σιωπηλή και έχει επιλεκτική αναφορά σε όσα έχει ερωτηθεί από τους Αξιωματικούς και Ειδικούς Παιδοψυχικής υγείας της ΕΛΑΣ οι οποίοι χειρίζονται την υπόθεση. Ενώ έχει αναφερθεί στον Ηλία Μίχο, ότι της έδινε πινακίδες των αυτοκινήτων με τους παιδοβιαστές οι οποίοι είχαν κλείσει διαδικτυακά ραντεβού στα Σεπόλια έχει προστατέψει την 37χρονη μητέρα της. Ωστόσο η ανήλικη έχει περιγράψει «Υπάρχει και ένα δεύτερο άτομο που ερχόταν μαζί μου στα ραντεβού», με ονομαστική αναφορά με το όνομα «Μιχάλης». Το άτομο αυτό, ερευνάται από τις Αστυνομικές Αρχές, ώστε να ταυτοποιηθεί και να παραπεμφθεί στη Δικαιοσύνη. Αστυνομικές πηγές υπέδειξαν φωτογραφίες στην ανήλικη και φέρεται να αναγνώρισε τον άνδρα ο οποίος αναζητείται για να συλληφθεί.

Στην έρευνα από τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, έχουν προκύψει στο κινητό της 12χρονης περισσότερες από 300 καταχωρημένες επαφές οι οποίες εξετάζονται. Από το λογαριασμό στον διαδικτυακό ιστότοπο, έχουν επιβεβαιωθεί επικοινωνίες και ραντεβού από περισσότερους από 200χρήστες της εφαρμογής και τα “ραντεβού” ξεπερνούν τα 100. Από αυτούς κάποιοι είχαν εμφανιστεί και στο προκαθορισμένο σημείο συνάντησης κοντά στον σταθμό του ΜΕΤΡΟ Σεπολίων, προκειμένου να έχουν συνεύρεση. Όπως έχει καταθέσει η 12χρονη, σε βιασμούς είχαν προβεί 10 από αυτούς, συνολικά, 15 προφίλ περιλαμβάνονται στις έρευνες των Αρχών.

Εφόσον ταυτοποιηθούν τα στοιχεία τους, με την ιδιότητα του υπόπτου πρόκειται να κληθούν σε απολογία και εφόσον προκύψουν ενδείξεις ενοχής, βάσει της ενεργής Ποινικής Δίωξης κατά παντός υπευθύνου, με έκδοση εντάλματος συλλαμβάνονται και παραπέμπονται στη Δικαιοσύνη.

Η αστυνομική έρευνα είναι σε εξέλιξη .