Σεπόλια: Πυροβόλησε στα νώτα τον Βορειοηπειρώτη “Άρη” και κατέληξε σε 18” (video)

Ο άνδρας με το κράνος που καλύπτουν τα χαρακτηριστικά του, και το πιστόλι, προσεγγίζει τον 32χρονο Βορειοηπειρώτη ενώ πίνει καφέ σε συνοικιακή επιχείρηση στα Σεπόλια και τον εκτελού εν ψυχρώ πριν αποχωρήσει τρέχοντας

Απορροφημένος στο κινητό του τηλέφωνο ο Βορειοηπειρώτης Αριστείδης “Άρης” Πάπα, δεν αντιλήφθηκε τον εκτελεστή που τον προσέγγισε από τα νώτα. Δέχθηκε τις οχτώ φονικές βολίδες και έπεσε αιμόφυρτος έξω από την καφετέρια στην οδό Δυρραχίου στα Σεπόλια (30/005) ενώ ο εκτελεστής διαφεύγει τρέχοντας από το σημείο. Τις κινήσεις του δράστη και τη δολοφονία του 32χρονου “Άρη” κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας της επιχείρησης. Το βίντεο από τη μαφιόζικη εκτέλεση του Αριστείδη Πάπα, παρουσίασε το κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1 .
ί

Ο επονομαζόμενος “Άρης” από την Αλβανία, διατηρούσε βαρύ ποινικό μητρώο καθώς έχει καταδικαστεί για συμμετοχή σε ομάδα Αλβανών κακοποιών. Κατά το παρελθόν είχε δεχθεί άλλες δύο ένοπλες επιθέσεις σε βάρος του, από ομοεθνείς τους. Ο Αλβανός, είχε δεχθεί φονική απόπειρα (26/02) στην Πλατεία Αττικής, με τους δράστες σε εκείνη την επίθεση να τον έχουν τραυματίσει με βολίδα όπλου που κατείχαν, στο πόδι, ενώ επιχείρησαν να διαφύγουν με ΤΑΧΙ. Ωστόσο στο ύψος του Σταθμού Λαρίσης , λόγω του αιφνιδιασμού και προβλήματος υγεία του επαγγελματία αυτοκινητιστή, αναγκάστηκαν να αποβιβαστούν ενώ στο εσωτερικό του , εγκατέλειψαν το όπλο που κατείχαν παράνομα και διέφυγαν πεζή. Όπως διακριβώθηκε, ο Αλβανός “Άρης” είχε συλληφθεί την προηγούμενη ημέρα (25/02) από πεζή περιπολία σε έλεγχο στην περιοχή της Ομόνοιας, καθώς επέβαινε σε ηλεκτρικό πατίνι, φορούσε αλεξίσφαιρο γιλέκο και μετέφερε ναρκωτικά.